Kom med bag kameraet

Kom med bag kameraet når en videofotograf filmer "bag om kameraet"

Kom med bag kameraet

Klokken er 8.00 en tirsdag morgen i august og holdet er klar til første af mange optagelser – helt præcist 14 sportsgrene skal filmes inden lørdag middag…

Men hvorfor står så mange mennesker egentlig i hallen på Østerbro klar til at filme en badminton scene?

Det starter med en indsigt om, at mange forbrugere faktisk ikke ved, hvor meget forskelligt SPORT 24 egentligt kan hjælpe med.

Og at vi er en landsdækkende kæde af SPORT 24 butikker, SPORT 24 OUTLET butikker og en webshop – og det ønsker vi selvfølgeligt at gøre noget ved!

Vi vil gerne inspirere dig til at finde eller genfinde glæden ved sport – uanset om det er løb, fodbold, padel, vandring eller noget helt femte: Gør det, der gør dig glad, så du kommer ud og får rørt dig.

Sport og motion må ikke være en sur pligt, der bare skal overstås – kom ud og tank energi og gør det fordi du bliver glad af det!

Så tilbage til tirsdag morgen: Når man skal skyde film, er der mange flere mennesker bag kameraet end man lige regner med: Der er selvfølgelig en videofotograf, men for at han kan gøre sit arbejde, er han nødt til at have gode folk omkring sig til lys og lyd.

Der er også en projektleder, en makeup artist, en der har styr på tøjet, dem der har udviklet konceptet, en fotograf der skal tage billeder til de trykte kampagneelementer, en videofotograf, der filmer de ”bag kameraet” billeder og film du kan se her og en fra SPORT 24, der godkender klippene.

Så mange mennesker, men hey: vi havde det som en rullende lejrskole alle 4½ dag!

Det håber vi, at I kan se, når I ser filmen.

Så mangler du noget til tennispadeltræningløbcyklingvandringsoppetur i vandpytter, håndboldfodboldsvømningyogarulskatebadminton eller ??? så er vi klar i en af vores mange SPORT 24 butikker, SPORT 24 OUTLET eller online.

SPORT 24 - Dyrk Glæden

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg