Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret - Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. 50%
  hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  hummel hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  250 DKK 125 DKK
 2. 50%
  hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  hummel hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  250 DKK 125 DKK
 3. 50%
  Arena Ren Badedragt Dame
  Arena Arena Ren Badedragt Dame
  370 DKK 185 DKK
 4. Puma Leadcat Badesandaler
  Puma Puma Leadcat Badesandaler
  200 DKK
 5. 50%
  Arena Dynamo Badedragt Børn
  Arena Arena Dynamo Badedragt Børn
  300 DKK 150 DKK
 6. hummel Chill Board Badeshorts Børn
  hummel hummel Chill Board Badeshorts Børn
  200 DKK

Svømning

(623 produkter)

Svømning er mere end bare en sportsgren

Svømning er ikke alene en vidunderlig sportsgren - kan du svømme kan du redde dit og andres liv! Svømning er generelt en helt fantastisk måde at få rørt sig på, da hele din krop bliver aktiveret og pulsen kommer op. Dét gælder uanset om det foregår i en svømmehal eller ude i det fri. Her på SPORT 24 svømmeshoppen kan du altid finde et kæmpe udvalg af udstyr, beklædning og forskellige former for fodtøj, der alt sammen er perfekt i forbindelse med din svømning. Så uanset om du er strandløve, svømmemotionist eller elitesvømmer, finder du præcis det, du behøver - lige her på SPORT24.DK.

Få optimale betingelser når du svømmer

I svømning findes der fire officielle stilarter, nemlig crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly. Herudover konkurreres der også i den sammensatte disciplin medley, hvor der svømmes i alle fire stilarter. Er du konkurrencesvømmer kan selv de mindste detaljer være afgørende for, om du sætter ny personlig rekord i bassinet. Det betyder at dit udstyr og tøj skal være i absolut bedste kvalitet, så du får optimale betingelser. Selvom du ikke dyrker svømning på konkurrenceplan, er det dog altid lækkert at have velsiddende svømmetøj på og udstyr i god kvalitet med i vandet.

Stort udvalg og høj service hos SPORT 24

Både online på webshoppen og i de mange fysiske SPORT 24 butikker, finder du altid et kæmpe udvalg af alt til svømning. Husk at når du handler på SPORT24.DK, har du mulighed for at bytte dine varer i en af de fysiske SPORT 24 butikker, hvor du også kan få yderligere hjælp og vejledning af det uddannede personale. Så handl trygt alt dit grej til svømning hos SPORT 24 - og nyd din næste tur i vandet!