Mest populære produkter

 1. Speedo Medalist Badedragt Dame
  Speedo Speedo Medalist Badedragt Dame
  320,00 DKK
 2. Speedo Sports Logo Medalist Badedragt Dame
  Speedo Speedo Sports Logo Medalist Badedragt Dame
  380,00 DKK
 3. Speedo Brigitte Badedragt Dame
  Speedo Speedo Brigitte Badedragt Dame
  550,00 DKK
 4. Speedo Fit Laneback Badedragt Dame
  Speedo Speedo Fit Laneback Badedragt Dame
  450,00 DKK
 5. adidas Athly 3S Badedragt Dame
  adidas adidas Athly 3S Badedragt Dame
  300,00 DKK
 6. 20%
  adidas Badge Of Sport Badedragt Børn
  adidas adidas Badge Of Sport Badedragt Børn
  250,00 DKK 200,00 DKK

SVØMNING

(463 produkter)

Svømning er mere end bare en sportsgren

Svømning er ikke alene en vidunderlig sportsgren - kan du svømme kan du redde dit og andres liv! Svømning er generelt en helt fantastisk måde at få rørt sig på, da hele din krop bliver aktiveret og pulsen kommer op. Dét gælder uanset om det foregår i en svømmehal eller ude i det fri. Her på SPORT 24 svømmeshoppen kan du altid finde et kæmpe udvalg af udstyr, beklædning og forskellige former for fodtøj, der alt sammen er perfekt i forbindelse med din svømning. Så uanset om du er strandløve, svømmemotionist eller elitesvømmer, finder du præcis det, du behøver - lige her på SPORT24.DK.

Få optimale betingelser når du svømmer

I svømning findes der fire officielle stilarter, nemlig crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly. Herudover konkurreres der også i den sammensatte disciplin medley, hvor der svømmes i alle fire stilarter. Er du konkurrencesvømmer kan selv de mindste detaljer være afgørende for, om du sætter ny personlig rekord i bassinet. Det betyder at dit udstyr og tøj skal være i absolut bedste kvalitet, så du får optimale betingelser. Selvom du ikke dyrker svømning på konkurrenceplan, er det dog altid lækkert at have velsiddende svømmetøj på og udstyr i god kvalitet med i vandet.

Stort udvalg og høj service hos SPORT 24

Både online på webshoppen og i de mange fysiske SPORT 24 butikker, finder du altid et kæmpe udvalg af alt til svømning. Husk at når du handler på SPORT24.DK, har du mulighed for at bytte dine varer i en af de fysiske SPORT 24 butikker, hvor du også kan få yderligere hjælp og vejledning af det uddannede personale. Så handl trygt alt dit grej til svømning hos SPORT 24 - og nyd din næste tur i vandet!