Returnering

Bytteservice

Byttemærker

Ved køb på webshoppen vil der ikke blive påsat byttemærker på varer. 
Husk at du har 365 dages returret hos os, og at du uden problemer kan returnere varer i alle SPORT 24 butikker, SPORT 24 OUTLET butikker og til SPORT24.DK. Husk at medbringe / medsende kvitteringen. 

Webshoppen kan ikke tilbyde at ombytte varer til andre størrelser, modeller eller lignende (du bedes i stedet bestille den ønskede vare på ny), men det gør alle vores fysiske butikker naturligvis. Du skal blot huske at medbringe en kvittering.  

OBS! Hvis du er medlem af Klub SPORT 24, vil der automatisk blive gemt en elektronisk kvittering på din medlemsside.

Returnering


Hvordan returnerer jeg?

Varen sendes tilbage i original emballage (skotøjsæsker må ikke benyttes som forsendelsesemballage, men skal sendes med retur).

Varen eller vareemballagen må ikke være beskadiget, og mærker / mærkater skal være intakte. Hvis varen skal returneres, beder vi dig venligst undgå at udsætte varen for omgivelser med negativ påvirkning såsom sved, rygning, lugt fra køkkenet, katte-/hundehår eller lignende.

Ligeledes henstiller vi til, at sko eller andet fodtøj altid prøves med strømper på samt at de ikke prøves på udendørs eller på andre snavsede områder. 

RETURNERING TIL BUTIK

Du kan altid returnere dine onlinekøb gratis i alle vores SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET butikker. Vi bytter og giver dig pengene tilbage med et smil inden for 365 dage mod forevisning af bon.

Varer med byttemærke kan byttes til andre varer eller til et tilgodebevis. Penge udbetales kun ved forevisning af bon.

For at ombytte eller returnere i en af vores fysiske butikker skal du medbringe din returseddel (som er vedlagt din ordre i pakken) eller en kopi af din faktura (som du har modtaget på mail). 

BEMÆRK: Varer betalt med ViaBill kan ikke returneres i vores fysiske butikker, men skal sendes retur til webshoppen. 

RETURNERING TIL WEBSHOP


Bor du ikke nær en butik, har vi gjort det nemt for dig at returnere til webshoppen.

Vi har vedlagt en returlabel i pakken sammen med den ordre, du har modtaget.

Når vi har modtaget din returvare, refunderer vi naturligvis pengene til dig hurtigst muligt.

På webshoppen skal du forvente en ekspeditionstid på op til 10 - 12 hverdage, fra vi har modtaget din returvare.

 Du kan forvente at modtage dine penge 1-2 hverdage efter, at vi har refunderet beløbet til dig. 

Vælger du at bruge vores returlabel, betaler du kun 29 DKK for at sende din pakke tilbage til os. De 29 DKK bliver automatisk modregnet de penge, du skal have retur.

Er du Klub SPORT 24 kunde, har du altid fri retur til webshoppen.

Har du mistet returformularen, du modtog i pakken sammen med ordren?

1. Returformularen er også sendt til dig pr. e-mail sammen med fakturaen, så du kan finde den der.

2. Kan du ikke finde mailen med fakturaen, bedes du kontakt kundeservice, så vi kan gensende den til dig. 


ØNSKER DU GRATIS RETURLABEL?


Du kan sende dine varer gratis retur, hvis du melder dig ind i Klub SPORT 24 kundeklub. 

Hvis du endnu ikke har sendt din pakke retur, kan du stadig nå det. Du skal blot oprette en Klub SPORT 24 konto først, og dernæst kan du anvende den returlabel, der ligger i pakken. Når vi modtager din returpakke, vil vi dermed ikke trække nogle penge for returporten fra det beløb, du skal have tilbage.

Når du har oprettet en Klub SPORT 24 konto, vil der altid være en gratis returlabel sammen med de varer, du modtager fra os.

Opret en gratis Klub SPORT 24 konto her

RETURNERING TIL WEBSHOP AF VARER KØBT I EN AF VORES FYSISKE BUTIKKER


Har du en vare, der er købt i en af vores fysiske butikker, som du ønsker at returnere til webshoppen, bedes du printe vedhæftede returformular ud.

Derefter udfylde den og sende den til os sammen med varerne og kvitteringen eller en kopi af denne (husk at oplyse dit reg.- og kontonr.).

Find returformular HER. 

Ombytning

For at ombytte eller returnere i en af vores fysiske butikker skal du medbringe din returseddel (som er vedlagt din ordre i pakken) eller en kopi af din faktura (som du har modtaget på mail). 

Se oversigt over vores butikker HER

Varer med byttemærke kan byttes til andre varer eller til et tilgodebevis. Penge udbetales kun ved forevisning af bon.

Varer uden byttemærke/pris, kan kun byttes mod fremvisning af købsfaktura eller
bon.

Webshoppen kan ikke tilbyde at ombytte en vare for dig. I stedet kan du bestille den nye vare med det samme i webshoppen, og så returnere den forkerte størrelse / farve / model i en af vores fysiske SPORT 24 eller SPORT 24 OUTLET butikker eller sende den retur til webshoppen.

Så snart returvare-afdelingen har modtaget din returpakke, håndterer vi varen og refunderer pengene til dig inden for 10-12 hverdage. Når returforsendelsen er færdigbehandlet, sender vi dig en mail med bekræftelse her på.

Fortrydelsesret

SPORT 24 giver dig altid 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder både køb i butik og på vores webshop. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Du kan enten returnere varen i en af vores fysiske butikker eller sende den retur til webshoppen. 

Efter modtagelsen af din ordre må du alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.


Vi beder dig venligst undgå at udsætte produkterne for omgivelser med negativ påvirkning såsom sved, rygning, lugt fra køkkenet, katte-/hundehår eller lignende. Ligeledes henstiller vi til, at sko eller lignende altid prøves med strømper på samt at de ikke prøves på udendørs eller på andre snavsede områder.


BEMÆRK:
Vær opmærksom på, at hvis du returnerer en vare, der er blevet brugt eller vasket, vil varens værdi være forringet. I visse tilfælde vil værdiforringelsen være helt op til 100%, hvis varen ikke længere har en handelsmæssig værdi. Dette afgøres af SPORT24.DK efter modtagelse af varen. Dette gælder både på webshop og i de fysiske butikker.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme ved køb på webshoppen, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Levering til butik – fortrydelsesret


Når du vælger levering til butik, skal den naturligvis afhentes i den valgte butik, og vi bestræber os på at afsende din pakke fra vores lager inden for 1-2 hverdage.

Hvis du fortryder købet og pakken allerede er afsendt, er du nødt til at vente, til pakken er blevet leveret til butikken.

Når pakken er klar til afhentning, kan du henvende dig i butikken, hvor du kan returnere varerne og få pengene tilbage med det samme.

Hvis du ikke har mulighed for at komme ned i butikken, skal du ringe til butikken og gøre dem opmærksom på at du ikke ønsker pakken. Herefter vil den blive sendt retur til web lageret, hvor den vil blive behandlet og pengene vil blive refunderet.


VIGTIG:
Jf. Forbrugeraftaleloven skal en kunde, der fortryder sit køb, indgive en skriftlig meddelelse (f.eks. ved postbesørget brev eller pr. e-mail til kundeservice@sport24.dk). Vi forventer, at du afsender varen hurtigst mulig efter, at du har givet besked om fortrydelse. Den skal dog sendes senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du har fortrudt dit køb. Du kan benytte vores returformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb, eller benytte standardfortrydelsesformularen iht. Forbrugeraftaleloven.

Modtager jeg returlabel?


Ja, der vil ligge en returlabel i din pakke. 

Du får altid en returlabel med i din pakke, når du køber en vare på SPORT24.DK.

Anvend din returlabel, hvis du mod forventning fortryder dit køb.

Det koster 29 DKK at sende varen retur til vores webshoplager, med mindre du er Klub SPORT 24 kunde. 

Som Klub SPORT 24 kunde skal du aldrig betale for, at sende din vare retur, hvis du benytter dig af den medsendte returlabel. 

Husk, at du også kan returnere varer i alle vores fysiske SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET butikker, selv om du har købt varerne online. Du skal blot medbringe fakturaen (som du har fået på mail) eller din returseddel (som er vedlagt din ordre i pakken) hvis du går i en butik for at returnere eller ombytte en vare. 

BEMÆRK: Varer betalt med ViaBill kan ikke returneres i vores fysiske butikker, men skal sendes retur til webshoppen. 

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg

Shop til gode priser