Returnering

Bytteservice

For at ombytte eller returnere i en af vores fysiske butikker skal du medbringe din returseddel (som er vedlagt din ordre i pakken) eller en kopi af din faktura (som du har modtaget på mail). 

1. Ombytning

Se oversigt over vores butikker HER

Varer med byttemærke kan byttes til andre varer eller til et tilgodebevis. Penge udbetales kun ved forevisning af bon. Varen skal leveres tilbage i original emballage f.eks. sko skal være i deres skotøjsæsker.

Varer uden byttemærke/pris, kan kun byttes mod fremvisning af købsfaktura eller
bon.

Webshoppen kan ikke tilbyde at ombytte en vare for dig. I stedet kan du bestille den nye vare med det samme i webshoppen, og så returnere den forkerte størrelse / farve / model i en af vores fysiske SPORT 24 eller SPORT 24 OUTLET butikker eller sende den retur til webshoppen.

Så snart returvare-afdelingen har modtaget din returpakke, håndterer vi varen og refunderer pengene til dig inden for 3 - 4 hverdage. Når returforsendelsen er færdigbehandlet, sender vi dig en mail med bekræftelse her på.

2. Byttemærker

Ved køb på webshoppen vil der ikke blive påsat byttemærker på varer. 
Husk at du har 365 dages returret hos os, og at du uden problemer kan returnere varer i alle SPORT 24 butikker, SPORT 24 OUTLET butikker og til SPORT24.DK. Husk at medbringe / medsende kvitteringen. 

Webshoppen kan ikke tilbyde at ombytte varer til andre størrelser, modeller eller lignende (du bedes i stedet bestille den ønskede vare på ny), men det gør alle vores fysiske butikker naturligvis. Du skal blot huske at medbringe en kvittering.  

OBS! Hvis du er medlem af Klub SPORT 24, vil der automatisk blive gemt en elektronisk kvittering på din medlemsside.

Returnering

1. Hvordan returnerer jeg?

Varen sendes tilbage i original emballage (skotøjsæsker bør ikke benyttes som forsendelsesemballage, men bedes sendes med retur).

Varen eller vareemballagen bør ikke være beskadiget, og mærker / mærkater bør være intakte. Hvis varen skal returneres, beder vi dig venligst undgå at udsætte varen for omgivelser med negativ påvirkning såsom sved, rygning, lugt fra køkkenet, katte-/hundehår eller lignende.

Ligeledes henstiller vi til, at sko eller andet fodtøj altid prøves med strømper på samt at de ikke prøves på udendørs eller på andre snavsede områder. 

2. Returnering til butik

Du kan altid returnere dine onlinekøb gratis i alle vores SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET butikker. Vi bytter og giver dig pengene tilbage med et smil inden for 365 dage mod forevisning af bon.

Varer med byttemærke kan byttes til andre varer eller til et tilgodebevis. Penge udbetales kun ved forevisning af bon.

For at ombytte eller returnere i en af vores fysiske butikker skal du medbringe din returseddel (som er vedlagt din ordre i pakken) eller en kopi af din faktura (som du har modtaget på mail). 

BEMÆRK: Varer betalt med ViaBill og Klarna kan ikke returneres i vores fysiske butikker, men skal sendes retur til webshoppen. 

3. Returnering til webshop

Bor du ikke nær en butik, har vi gjort det nemt for dig at returnere til webshoppen.

Vi har vedlagt en returlabel i pakken sammen med den ordre, du har modtaget.

Når vi har modtaget din returvare, refunderer vi naturligvis pengene til dig hurtigst muligt.

På webshoppen skal du forvente en ekspeditionstid på op til 3 - 4 hverdage, fra vi har modtaget din returvare.

Vælger du at bruge vores returlabel, betaler du kun 29 DKK for at sende din pakke tilbage til os. De 29 DKK bliver automatisk modregnet de penge, du skal have retur.

Er du Klub SPORT 24 kunde, har du altid fri retur til webshoppen.

Har du mistet returformularen, du modtog i pakken sammen med ordren?

1. Returformularen er også sendt til dig pr. e-mail sammen med fakturaen, så du kan finde den der.

2. Kan du ikke finde mailen med fakturaen, bedes du kontakt kundeservice, så vi kan gensende den til dig. 

4. Gratis returlabel

Du kan sende dine varer gratis retur, hvis du melder dig ind i Klub SPORT 24 kundeklub. 

Hvis du endnu ikke har sendt din pakke retur, kan du stadig nå det. Du skal blot oprette en Klub SPORT 24 konto først, og dernæst kan du anvende den returlabel, der ligger i pakken. Når vi modtager din returpakke, vil vi dermed ikke trække nogle penge for returporten fra det beløb, du skal have tilbage.

Når du har oprettet en Klub SPORT 24 konto, vil der altid være en gratis returlabel sammen med de varer, du modtager fra os.

Opret en gratis Klub SPORT 24 konto her

5. Returnering til webshop af varer købt i en af vores fysiske butikker

Har du en vare, der er købt i en af vores fysiske butikker, som du ønsker at returnere til webshoppen, bedes du printe vedhæftede returformular ud.

Derefter udfylde den og sende den til os sammen med varerne og kvitteringen eller en kopi af denne (husk at oplyse dit reg.- og konto nr.).

Find returformular HER. 

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg