Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

SPORT 24 giver dig altid 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder både køb i butik og på vores webshop. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Du kan enten returnere varen i en af vores fysiske butikker eller sende den retur til webshoppen. 

Efter modtagelsen af din ordre må du alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

BEMÆRK: Varer betalt med ViaBill og Klarna kan ikke returneres i vores fysiske butikker, men skal sendes retur til webshoppen. 

BEMÆRK:
Vær opmærksom på, at hvis du returnerer en vare, der er blevet brugt eller vasket, kan varens værdi være forringet. I visse tilfælde vil værdiforringelsen være helt op til 100%, hvis varen ikke længere har en handelsmæssig værdi. Dette afgøres af SPORT24.DK efter modtagelse af varen. Dette gælder både på webshop og i de fysiske butikker.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme ved køb på webshoppen, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Levering til butik – fortrydelsesret


Når du vælger levering til butik, skal den naturligvis afhentes i den valgte butik, og vi bestræber os på at afsende din pakke fra vores lager inden for 1-2 hverdage.

Hvis du fortryder købet og pakken allerede er afsendt, er du nødt til at vente, til pakken er blevet leveret til butikken.

Når pakken er klar til afhentning, kan du henvende dig i butikken, hvor du kan returnere varerne og få pengene tilbage med det samme.

Hvis du ikke har mulighed for at komme ned i butikken, skal du ringe til butikken og gøre dem opmærksom på at du ikke ønsker pakken. Herefter vil den blive sendt retur til web lageret, hvor den vil blive behandlet og pengene vil blive refunderet.


VIGTIG:
Jf. Forbrugeraftaleloven kan en kunde, der fortryder sit køb, indgive en skriftlig meddelelse (f.eks. ved postbesørget brev eller pr. e-mail til kundeservice@sport24.dk). Vi forventer, at du afsender varen hurtigst mulig efter, at du har givet besked om fortrydelse. Den skal dog sendes senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du har fortrudt dit køb. Du kan benytte vores returformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb, eller benytte standardfortrydelsesformularen iht. Forbrugeraftaleloven.

BEMÆRK: Varer betalt med ViaBill og Klarna kan ikke returneres i vores fysiske butikker, men skal sendes retur til webshoppen. 

Modtager jeg returlabel?

Ja, der vil ligge en returlabel i din pakke. 

Du får altid en returlabel med i din pakke, når du køber en vare på SPORT24.DK.

Anvend din returlabel, hvis du mod forventning fortryder dit køb.

Det koster 29 DKK at sende varen retur til vores webshoplager, med mindre du er Klub SPORT 24 kunde. 

Som Klub SPORT 24 kunde skal du aldrig betale for, at sende din vare retur, hvis du benytter dig af den medsendte returlabel. 

Husk, at du også kan returnere varer i alle vores fysiske SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET butikker, selv om du har købt varerne online. Du skal blot medbringe fakturaen (som du har fået på mail) eller din returseddel (som er vedlagt din ordre i pakken) hvis du går i en butik for at returnere eller ombytte en vare. 

ØNSKER DU EN GRATIS RETURLABEL?

Hvis du melder dig ind i vores Klub SPORT 24 kundeklub, kan du sende varer gratis retur.

Hvis du endnu ikke har sendt din pakke retur, kan du stadig nå det. Du skal blot oprette en Klub SPORT 24 konto først og dernæst kan du anvende den returlabel, der ligger i pakken. Når vi modtager din returpakke, trækket vi i så fald ikke 39 DKK for returportoen.

Det er dog stadig dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten, da ansvaret for varen er din efter levering. 

Når du har oprettet en Klub SPORT 24 konto, vil du altid fremover modtage en gratis returlabel vedlagt i pakken fra os.

Læs mere om oprettelse af gratis Klub SPORT 24 konto.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Forseglede varer, som af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. F.eks. proteinpulver, -barer og lignende.

Varer, som er specielt fremstillet eller tilpasset efter kundens individuelle ønske (personificeret tryk). Dette gælder også såfremt tilpasningen er påbegyndt.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg