Reklamation

Reklamationspolitik

I overensstemmelse med købelovens regler har du som forbruger 24 måneders reklamationsret.

Hvis du opdager en fejl eller mangel på dit produkt, skal du hurtigst muligt (inden for rimelig tid) kontakte en butik - se oversigt over fysiske butikker her - eller sende en mail til kundeservice på kundeservice@sport24.dk eller kontakte os på telefon (+45) 30 21 38 50 for afklaring af det videre forløb. 

Du skal være opmærksom på, at der ikke er tale om en fejl eller mangel, hvis fejlen fx skyldes slitage, ukorrekt brug (fx i strid med brugsvejledningen) eller ydre påvirkninger (fx lynnedslag, tab, slag, væske eller fugt).  

ALLE Garmin reklamationer sendes ind til Garmin, da de ofte reparerer eller ombytter varen. Du er som kunde velkommen til selv at kontakte Garmin Support direkte. De kan også hjælpe med opdateringer osv. 

Min vare var defekt, da jeg modtog den?

Skulle du være uheldig at modtage en defekt vare, bedes du kontakte kundeservice på mail: kundeservice@sport24.dk eller telefonisk på (+45) 30 21 38 50 for at få yderligere information om, hvordan du skal forholde dig.

Min vare er gået i stykker – hvad gør jeg?

Har du mulighed for det, anbefaler vi, at du går i din lokale SPORT 24 eller SPORT 24 OUTLET butik (husk varen og kvitteringen), så de kan vurdere skadens omfang og træffe en hurtig beslutning om det videre forløb. 

Vi oplever, at det som oftest er lettere og hurtigere at henvende sig i butikken, da man så er i øjenhøjde og kan få en afklaring med det samme. 

Du kan naturligvis også sende varen ind til webshoppens reklamationsafdeling, men så kommer du til at undvære den et stykke tid. Har du ikke længere den tilsendt returlabel, bedes du kontakte kundeservice, så vi kan maile dig en ny.

 Du bedes udfylde vores reklamationsark, som ligger nederest på denne side og vedlægge din reklamation. 

Under alle omstændigheder skal vi undersøge varen, før vi kan godkende en eventuel reklamation. 

OBS! Når du reklamerer over en vare, er det vigtigt, at du rengør varen, inden du sender retur eller henvender dig i butikken. 

Varen skal være helt tør, når den sendes retur, da der ellers kan opstår mug på produktet.


Se reklamationsark her

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg