Sport 24 koncepterne

SPORT 24 - De 3 koncepter

SPORT 24 er bygget op af tre grundsten, som udgør hele fundamentet i vores virksomhed:

SPORT 24

SPORT 24 OUTLET

SPORT 24 TEAM/BUSINESS

Så uanset om du møder SPORT 24 som privatperson, som medlem af en forening eller som virksomhed, gør vi altid vores yderste for at give dig den bedste service og oplevelse.

SPORT 24's butikker ligger centralt placeret i gågader og storcentre i store dele af landet. Her finder du altid det nyeste og fedeste sportsudstyr og fritidstøj. På SPORT24.DK finder du endnu flere varer, så du kan få præcis den farve, størrelse og style, du ønsker. Husk, at du altid kan bytte køb fra webshoppen i hvilken som helst butik landet over.

SPORT 24 OUTLET sælger mærkevarer med rabat – både i webshoppen og i butikkerne. Du kan handle billigt tøj til hele familien, løbetøj, cykeltøj og meget mere. Når du handler i webshoppen, kan du desuden bytte varen i hvilken som helst SPORT 24 butik, hvis du har fortrudt dit køb eller skal bruge en anden størrelse.

SPORT 24 TEAM/BUSINESS forsyner landets klubber, teams, foreninger, skoler og virksomheder med sportstøj, spilleruniformer, udstyr, elevtøj og arbejdstøj.

Som kunde hos SPORT 24 TEAM får I tilbudt jeres egen skræddersyede webshop med udvalgte varer. Her kan jeres medlemmer og elever selv bestille og betale for udstyr og tøj, samt vælge om der skal være navn og logo på. For skoleledelsen bliver det nemmere at have overblik over bestillinger, og træneren slipper for at skulle holde styr på størrelser og antal.

SPORT 24 BUSINESS klæder medarbejderne i landets virksomheder på i alt lige fra sportstøj og arbejdstøj til fritidstøj og hverdagen på kontoret. Et eksempel kan være tøj, hvor virksomhedens logo er trykt eller broderet på. På den måde hjælper SPORT 24 BUSINESS med at gøre virksomheders navn og logo mere synligt. Virksomheden kan også købe jule- og jubilæumsgaver fra fx Kähler og Arne Jacobsen eller andre produkter, de ønsker at bruge i markedsføringen.Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg