✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 43%
  FZ Forza Leander Badmintonsko
  FZ Forza FZ Forza Leander Badmintonsko
  700 DKK 400 DKK
 2. 50%
  FZ Forza 300 Badmintonketcher
  FZ Forza FZ Forza 300 Badmintonketcher
  200 DKK 100 DKK
 3. 50%
  FZ Forza 800 Badmintonketcher
  FZ Forza FZ Forza 800 Badmintonketcher
  300 DKK 150 DKK
 4. 75%
  FZ Forza Evolve Badmintonsko Dame
  FZ Forza FZ Forza Evolve Badmintonsko Dame
  800 DKK 200 DKK
 5. 43%
  FZ Forza Leander Badmintonsko
  FZ Forza FZ Forza Leander Badmintonsko
  700 DKK 400 DKK
 6. 44%
  SPORT 24 Fjerbolde - Grøn
  SPORT 24 SPORT 24 Fjerbolde - Grøn
  180 DKK 100 DKK

BADMINTON

(154 produkter)

Bliv den næste danske verdensmester i badminton

Badminton er nationalsport i mange asiatiske lande og domineres derfor naturligt af dygtige spillere fra Østen. I Danmark er badminton dog også en stor sportsgren og som et af de få lande uden for Asien, høster danske spillere igen og igen hæder og henter flotte titler hjem til det lille kongerige. De dygtige danske topspillere har for eksempel ved flere lejligheder vundet VM, EM, OL og All England titler - så fat din ketsjer og gå efter guldet!

Nå dine mål med det rigtige badmintongrej

At de danske spillere er blevet så gode, skyldes først og fremmest godt pioner arbejde fra den lille gruppe danskere, der i 1920'erne bragte spillet med sig fra England. Badminton blev hurtigt en populær vintersport og i dag udklækkes der jævnligt store danske talenter, der formår at sætte deres præg på sporten både herhjemme og i de store udenlandske Masters turneringer.

Med det rigtige tøj og grej til badminton har du også muligheden for at dygtiggøre dig, så det måske en dag er dig, der står med All England titlen eller kæmper med om OL guldet. Det kræver selvfølgelig en stor portion træning, disciplin og vilje, men det er helt sikkert nemmere for dig at nå dine mål med det rigtige kvalitetsgrej til badminton.

Find alt til din badmintontræning hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du altid et kæmpe udvalg af lækkert grej til badminton. Uanset om du er et af de nye danske talenter, hygger dig på motionsplan eller er elitespiller, kan du trygt handle både online og i de fysiske SPORT 24 butikker - her er du nemlig altid sikker på god kvalitet og høj service.