Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret – Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. 50%
  Karrimor Supa 5 Vandresko Herre
  Karrimor Karrimor Supa 5 Vandresko Herre
  800 DKK 400 DKK
 2. hummel Glitter Sandaler Børn
  hummel hummel Glitter Sandaler Børn
  300 DKK
 3. 50%
  Columbia Steens Mountain Full Zip 2.0 Fleecetrøje Herre
  Columbia Columbia Steens Mountain Full Zip 2.0 Fleecetrøje Herre
  400 DKK 200 DKK
 4. 50%
  Karrimor Staffa Vandrestøvler Dame
  Karrimor Karrimor Staffa Vandrestøvler Dame
  1.200 DKK 600 DKK
 5. 46%
  Salomon Rodica GTX Vandresko Herre
  SALOMON Salomon Rodica GTX Vandresko Herre
  1.300 DKK 700 DKK
 6. hummel Nora Softshell Jakke Børn
  hummel hummel Nora Softshell Jakke Børn
  600 DKK

Outdoor

(674 produkter)

Outdoorlivet tilbyder både fordybelse og udfordringer

At være et aktivt outdoor menneske giver dig ikke blot frisk luft og store naturoplevelser. Friluftslivet giver dig også mulighed for at koble af fra en stresset og travl hverdag. I naturen er der nemlig tid og ro til fordybelse. Dét giver dig en fantastisk mulighed for at komme til at lære dig selv og dine rejsekammerater bedre at kende. Et aktivt outdoor liv giver nemlig plads til både eftertanke og store udfordringer - både mentalt og fysisk.

Outdoorprodukter i høj kvalitet

I outdoor-kategorien finder du masser af smart og praktisk udstyr, som vil gøre dine udflugter i naturen mere komfortable og interessante. Når du skal på outdoor eventyr, er det nemlig vigtigt både at være klædt rigtigt på og medbringe udstyr i en god og slidstærk kvalitet. Dit grej skal nemlig kunne holde til sliddet ved at blive anvendt i uvejsomt og næsten ufremkommeligt terræn. Derudover byder outdoor livet også uundgåeligt på dårligt vejr, hvor tøj og grej skal kunne give dig en optimal beskyttelse mod vind, vand og kulde.

Bliv klædt på til outdoorlivet hos SPORT 24

Er du til et aktivt friluftsliv med spændende rejser og eventyr i naturen, finder du uden tvivl, hvad du behøver hos SPORT 24. Både her på webshoppen og i de mange fysiske SPORT 24 butikker, vil du opleve både et fremragende udvalg samt et tårnhøjt serviceniveau. Alle produkterne er nøje udvalgt med en optimal balance mellem høj kvalitet, konkurrencedygtig pris samt et smart og funktionelt design. I butikkerne står SPORT 24's dygtige personale altid klar med professionel hjælp, gode tips og rådgivning om produkterne og outdoorlivet generelt. På SPORT24.DK kan du stille og roligt læse mere om de forskellige produkter og trygt bestille online - med lynhurtig og sikker levering.