Mest populære produkter

 1. 46%
  Salomon XT Calcita GTX Vandresko Herre
  SALOMON Salomon XT Calcita GTX Vandresko Herre
  1.300,00 DKK 700,00 DKK
 2. 46%
  Salomon XT Calcita GTX Vandresko Dame
  SALOMON Salomon XT Calcita GTX Vandresko Dame
  1.300,00 DKK 700,00 DKK
 3. 43%
  Salomon Lyngen Mid GTX Vandrestøvler Dame
  SALOMON Salomon Lyngen Mid GTX Vandrestøvler Dame
  1.400,00 DKK 800,00 DKK
 4. 20%
  Salomon Outsnap CSWP Vandrestøvler Dame
  SALOMON Salomon Outsnap CSWP Vandrestøvler Dame
  1.100,00 DKK 880,00 DKK
 5. 46%
  Salomon Rhossili GTX Vandresko Herre
  SALOMON Salomon Rhossili GTX Vandresko Herre
  1.300,00 DKK 700,00 DKK
 6. 50%
  Mols Silverwater Gummistøvler Dame
  MOLS Mols Silverwater Gummistøvler Dame
  400,00 DKK 200,00 DKK

OUTDOOR

(538 produkter)

Outdoorlivet tilbyder både fordybelse og udfordringer

At være et aktivt outdoor menneske giver dig ikke blot frisk luft og store naturoplevelser. Friluftslivet giver dig også mulighed for at koble af fra en stresset og travl hverdag. I naturen er der nemlig tid og ro til fordybelse. Dét giver dig en fantastisk mulighed for at komme til at lære dig selv og dine rejsekammerater bedre at kende. Et aktivt outdoor liv giver nemlig plads til både eftertanke og store udfordringer - både mentalt og fysisk.

 

Outdoorprodukter i høj kvalitet

I outdoor-kategorien finder du masser af smart og praktisk udstyr, som vil gøre dine udflugter i naturen mere komfortable og interessante. Når du skal på outdoor eventyr, er det nemlig vigtigt både at være klædt rigtigt på og medbringe udstyr i en god og slidstærk kvalitet. Dit grej skal nemlig kunne holde til sliddet ved at blive anvendt i uvejsomt og næsten ufremkommeligt terræn. Derudover byder outdoor livet også uundgåeligt på dårligt vejr, hvor tøj og grej skal kunne give dig en optimal beskyttelse mod vind, vand og kulde.

 

Bliv klædt på til outdoorlivet hos SPORT 24

Er du til et aktivt friluftsliv med spændende rejser og eventyr i naturen, finder du uden tvivl, hvad du behøver hos SPORT 24. Både her på webshoppen og i de mange fysiske SPORT 24 butikker, vil du opleve både et fremragende udvalg samt et tårnhøjt serviceniveau. Alle produkterne er nøje udvalgt med en optimal balance mellem høj kvalitet, konkurrencedygtig pris samt et smart og funktionelt design. I butikkerne står SPORT 24's dygtige personale altid klar med professionel hjælp, gode tips og rådgivning om produkterne og outdoorlivet generelt. På SPORT24.DK kan du stille og roligt læse mere om de forskellige produkter og trygt bestille online - med lynhurtig og sikker levering.