✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Shop efter kategori

Mest populære produkter

 1. 29%
  Puma Active Woven Open Træningsbukser Herre
  Puma Puma Active Woven Open Træningsbukser Herre
  350 DKK
  Medlemspris 250 DKK Bliv medlem - Klik her
 2. hummel Freja Gymnastikdragt Børn
  hummel hummel Freja Gymnastikdragt Børn
  300 DKK
 3. TRX Move
  TRX Move
  1.000 DKK
 4. hummel Nanna Tank Top Børn
  hummel hummel Nanna Tank Top Børn
  200 DKK
 5. hummel Tona Tights Børn
  hummel hummel Tona Tights Børn
  180 DKK
 6. hummel Ava Seamless Træningstights Børn
  hummel hummel Ava Seamless Træningstights Børn
  200 DKK

Træning

(1623 produkter)

Gør din træning til en bedre oplevelse

Med det rigtige gear kan du gøre din træning til en langt bedre oplevelse - og samtidig få en meget mere effektiv træning ud af dine anstrengelser i fitnesscentret.

Stærkt udvalg af trænings gear

Det kan være en uoverskuelig jungle at finde det rigtige gear til træningen. Derfor har vi samlet alt, hvad du skal bruge til din fysisk krævende træning i fitnesscentret - lige her på siden. Så kan du til gengæld koncentrere dig om, at få det maksimale udbytte af din træning.

Lækkert at have på

Det er vigtigt, at du først og fremmest føler dig godt tilpas i det tøj, du har på, når du træner. Derfor har vi haft stor fokus på komforten, når vi har udvalgt de mange træningsprodukter her på siden.

Svedtransporterende og åndbart

En vigtig del af din komfort, når du investerer din energi i træning, er desuden din beklædnings funktionalitet - herunder er det vigtigt, at din beklædning er svedtransporterende og åndbart, så du føler dig godt tilpas under træningen. På den måde minimerer du risikoen for enten at blive kold eller overophedet, når du giver den gas i fitnesstræningen.

Køb alt til træning hos SPORT 24

Du kan finde alt det gear, du skal bruge til træning lige her på siden. Du kan enten købe det direkte her på SPORT24.DK eller du kan kigge forbi én af de mange fysiske SPORT 24 butikker, hvor vores dygtige kundeekspedienter er klar med smilende betjening og gode råd til, hvordan du får endnu mere ud af din træning. Rigtig god fornøjelse!

Er du interesseret i at træne derhjemme, kan du også finde masser af inspiration i vores store univers med hjemmetræning.