New Balance Fresh Foam 1080 V12 - Luksuriøs komfort

Luksuriøs komfort til mængdetræningen - læs med nedenfor og se hvad testerne har at sige om denne lækre løbesko

New Balance Fresh Foam 1080 V12 - Luksuriøs komfort

Ah ja… Følelsen når du får fødderne i de HELT rigtige løbesko og det bare siger *KLIK*.

De har god støtte, men skaver ikke.

De er bløde, men stabile.

De sidder tæt til, men er fleksible.

New Balance Fresh Foam 1080 V12 en af producentens absolut topmodeller.

Det skyldes bl.a. finjusteringen i hælregionen, Fresh Foam X-materialet i mellemsålen og den lette vægt på kun 246 g. (str. 39).

En af de større opdateringer på denne model, er ved hælen.

V12’eren har nemlig fået et 8 mm. hældrop, som giver dig mere stabilitet og struktur.

Hvis du normalt oplever, at dine løbesko svupper i hælen, så vil den fornemmelse være tydeligt reduceret (hvis ikke væk) i denne model.

Fresh Foam X-skummet i mellemsålen er blødt, energireturende og stødabsorberende – og kombineret med skoens fleksible og åndbare HypoKnit-overdel vil du opleve et helt sublimt fit.

Løbeskoen henvender sig til den neutrale løbestil og fungerer perfekt til de mange mængdetræninger - på asfalterede veje, snoede stier eller bløde skovbund.

Hvad siger vores testere?Læs med og bliv klogere på denne topmodel fra New Balance.

Louise, @louisepernille

Okay, det her er drømme løbeskoen! Skulle jeg anbefale en løbesko nu og her, så ville det klart være denne.

Hvad enten man er ny eller garvet løber, træner mængde, tempo, intervaller eller korte ture, så kan New Balance Fresh Foam x 1080 v12 det hele.

Da jeg startede med at teste skoen, tænkte jeg, at jeg skulle bruge den hovedsageligt til intervaller, fordi den er let, luftig og med et godt bounce, men jeg var så begejstret for den, at jeg nu også løber mine transportture til og fra job i den, og også har løbet marathon i den.

Skoen føles let, sidder godt og støttende på foden, den skulle ikke løbes til, men mest af alt er jeg særligt begejstret for stødabsorberingen i den.

Jeg føler, at mit løb er lettere og mine skridt længere, fordi jeg flyver afsted i den.

Det her bliver 100% sommerens foretrukne løbesko by far - og kæmpe plus oveni er, at jeg synes, at den er vildt flot både i farven og udtrykket også.

Heidi, @heidip72

Jeg tænkte: WAUW !! da jeg åbnende æsken, og mit første indtryk var lækker sko og sikke en skøn farve der oser af lune sommerløbeture.

Den nyeste model af 1080v har virkelig fået det jeg manglede , når jeg sammenligner den med foregående model, jeg testede for et år siden.

Den er igen med hypoknit overdel, som gør den sidder perfekt og stadig har god plads til mine brede fødder - intet der klemmer eller trykker med den strækbare overdel.

Så har løbeskoen fået mere skum i mellemsål, Fresh Foam giver hel suveræn støddæmpning + den har fået en smule mere højde, begge ting jeg savnede i 11’eren, og mærkede det tydeligt på de første km i skoene.

Ydersålen er ændret en smule, og skoen har stadig et godt greb i underlaget.

En anden stor ændring er hælkappen, den er kommet tilbage til den type, jeg synes, giver mest støtte og er blevet mere stabil og blød …ja sidder nu bedre end den foregående model efter min mening.

Jeg har fået løbet 152 km i skoene mest på grussti og asfalt, det er en dejlig let sko, som er god til alle typer træningsture.

Min længste distance i dem har været halvmarathon.

Komforten er helt i top !

Denne udgave er klart opdateret til det bedre - meget tæt på jeg vil sige, det er den bedste løbesko jeg har prøvet til dags dato…

5 stjerner og Kæmpe anbefalinger herfra!!

Claus, @blaabjerg_dk

Ved første øjekast, ser jeg en sko med friske farver, og et flot design.Sålen virker robust, og overdelen i Hypoknit, som er blød og tilpasser sig foden.

Jeg tester ofte sko ved at tage dem ud af æsken, og så løbe et marathon.Er der ting der trykker, eller virker forkert, mærker jeg det som regel efter 30-35 km.

Efter det første test marathon, kunne jeg slet ikke få armene ned.Sålen virker meget blød, men på en eller anden måde, føles det fedt, og skoen giver masser af energi tilbage til fødderne, så næste skridt føles let.

Jeg har aldrig, og det er efter mange forskellige testsko, prøvet så lækker og komfortabel sko.

Jeg prøvede få dage efter med et nyt marathon, med samme oplevelse, meget komfort og masser af energi i føder og ben.Skoen virker lidt stor i størrelsen, så der er god plads til tæerne, og overdelen er blød, og tilpasser sig foden, og det virker fint.

Hælen har fået en opdatering, så den fast holder dig 100% i skoen.Under tempo ture, overrasker skoen mig, den kan godt være med på de hurtige pas, og ved at den har et virkeligt godt hold på foden, kan du bare give los, uden at tænke på om skoen sidder rigtigt.

Skoen er bred, men det føles fint under løb, og virker ikke klodset på nogen måde.

Skoen virker meget holdbar, og er udstyret med en rimelig grov sål. Jeg har løbet på grus og asfalt, og tænker det nok også er her, den virker bedst.Jeg har løbet fra 5 km til marathon, Restitution til tempo ture, og skoen er med hele vejen.

Jeg er meget begejstret for skoen, måske den bedste allround sko jeg har teste til dato.Primært pga. 3 punkter.

  1. Den store komfort.

  2. Den gode energi skoen giver tilbage til bentøjet, i afsættet til næste skridt.

  3. Skoen tilpasser sig tæerne.

Janni, @janniinsta

Op til flere har kommenteret på skoens farver, og jeg forstår jo hvorfor.New Balance 1080v12 er gennemført lækker!

Jeg kendte i forvejen ikke 1080-modellen, men jeg forstår nu hypen omkring netop denne model.

Skoens overdelen (Hypoknit) er en blød overdel, som gør skoen meget let at tage af og på.Da jeg første gang stod med skoene i hånden, blev jeg bekymret for om de var for ustabile til min fod, da i februar fik en kraftig forstuvning, som jeg stadig har udfordringer med.Men nej….. Skoen har en fantastisk fitting, og der er intet at være bekymret for ift. overdelen og skoens stabilitet.Jeg har primært løbet på asfalt og stier, og jeg har ikke én eneste gang været i nærheden af et vrid, som jeg frygtede.

Jeg har været ret opmærksom på hvor meget jeg ville mærke til forskellen på hældroppet ift. de sko jeg normalt løber i, her er nemlig 4-5 mm forskel.Jeg har ikke mærket det store, eller følt det var så meget anderledes på mine løbeture.

Faktisk var det som at komme ”hjem”, da jeg trådte i skoene og kom ud at løbe.

Inde i skoen er en elastik i sålen, som trækker pløsen ned, hvilket giver følelsen af en tætsiddende sok om foden. Ift. mine andre løbesko er her rigtig god plads omkring tæerne i skoen fra New Balance 1080v12.

Har man, som jeg, tendens til frustrerende varme fødder i sommeren, så er denne sko en vinder til den tid vi går i møde, grundet den åndbare mesh-overdel.

Man kan få fint fart i skoene, da de er super lette. De er bløde i sålen, men sålens Fresh Foam x sikrer en helt perfekt stødabsorbering, uden følelsen af, at det er for blødt.Når jeg igen kan komme i gang med den hårdere interval træning, så skal denne sko 100% afprøves på banerne!

Jeg må tilstå at jeg er virkelig begejstret for New Balance 1080v12 – en sko der i fremtiden får en fast plads på min hylde.De bedste anbefalinger herfra!

Mads, @madsjakobs1

Så blev det tid til test af New Balance Fresh Foam X 1080 V12 i en helt rigtig og iøjnefaldende sommerfarve.

En neutral løbesko til den daglige mængdetræning, der vil falde i mange løberes smag.

Det er en sko i den lidt tungere ende af skalaen.

Men når der skal være god stødabsorbering i, så må du ofte gå lidt på kompromis med vægten.

For du får en god stødabsorbering med mellemsålen Fresh Foam X, som New Balance kalder deres letvægtsskum.

Skoen sidder rigtig godt om foden og passer i form til langt de fleste fødder.

Overdelen er lavet i elastisk og åndbart Hypoknit, hvilket giver en følelse af, at foden bliver holdt godt på plads, uden at det strammer, og med god plads til tæerne.

Der har været meget snak om hælen på de tidligere versioner af NB 1080 (uden at jeg kender den udfordring i detaljer).

Med denne 12. version oplever jeg ingen problemer overhovedet.

Følelsen er, at skoen sidder godt på foden, og at hælkappen omslutter foden godt, så den ikke kører op og ned.

Ydersålen er bred har et godt greb i underlaget, hvad enten det er på asfalt, grus- eller skovstier.

Med New Balance Fresh Foam X 1080 V12 får du et sikkert valg til din daglige træning, og en mængdetræningssko til alle distancer.

Det helt store plus er selvfølgelig den gode stødabsorbering, som vil falde i manges smag.

Og det er uden, at du har følelsen af, at al din energi forsvinder ud gennem skoen, når du lander.

Men du får dog ikke en super responsiv sko, der bare vil have dig fremad. Her vil jeg anbefale at vælge andre konkurrencesko på markedet.

Mit første møde med løbesko fra amerikanske New Balance er positivt.

1080 V12 er en fantastisk mængdetræningssko med en rigtig god stødabsorbering og komfortabel pasform.

En klar sommervinder for mig i en frisk farve, når der skal nogle træningskilometer i benene ude på landevejen.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg