Support your sport

Gå ikke glip af mulighed for at tjene penge til jeres hold, klasse eller klub

Support Your Sport er et nyt tiltag fra SPORT 24, som skal støtte jeres hold, klasse eller klub. En støtte der ved salg af lækre strømper til både sport og hverdag skal give jeres hold, klasse eller klub et økonomisk tilskud til udlandsturen med holdet, bedre faciliteter til klubben eller oplevelser med klassen. Tilbuddet er helt uden risiko og i vil ikke komme til at brænde inde med strømper.

En Support Your Sport pose indeholder:

7 pakker strømper                                                               150,- pr. pakke.

Pr. solgte pose tjener din klub                                             425,-

+ 1 stk. SPORT 24 gavekort til en værdi af                           200,-
(udløses ved salg af én hel pose til medlemmet der har solgt posens indhold)Hvis din klub f.eks. sælger 250 poser tjener I derfor            106.250,-

Lyder Support Your Sport som noget for din klub?

Så kontakt vores Sælger, Jeppe Kiel Pagh, og hør nærmere om Support Your Sport. Jeppe kan træffes på tlf. 3021 3114 eller jkp@sport24.dk Vi glæder os til at have din klub med!Support Your Sport fra start til slut

1. Samhandelsaftale

Kontakt os, og lav en samhandelsaftale med SPORT 24.

2. Udlevering af poser

Medlemmerne får poserne udleveret

3. Salget går i gang

Poserne sælges. Vi anbefaler 2 uger som slagsperiode.

4. Fuld returret

Afregning af solgte poser til SPORT 24.

5. Klubben får overskuddet

Overskud fra Support Your Sport i klubkassen.

Hvorfor Support Your Sport?

Support Your Sport er et nyt Koncept i Sport24 målrettet hold, klasser eller klubber som gerne vil tjene lidt ekstra til kassen. Vi i sport24 ønsker at hjælpe jer med at få jeres ønsker opfyldt, om det så er at komme til turnering i udlandet med holdet, på tur med klassen eller en opgradering af klubbens faciliteter er op til jer. Dette er et koncept, hvor vi i højere grad end tidligere, vil vise, at vi bakker op om foreningslivet, ved at sende sponsorkroner retur til jer.

Tjen penge til klubkassen

Support Your Sport skal gøre det nemt for klubberne at få ekstra indtægt. For at motivere de enkelte medlemmer i salgsprocessen, får medlemmet i Support Your Sport konceptet et personligt gavekort på 200,- ved hver solgte strømpepose, som kan bruges på SPORT24.DK. På den måde kan det hurtigt blive en god deal for det enkelte medlem, hvis der skal spares op til et par nye fodboldstøvler, en ny bold eller noget andet lækkert sportsudstyr.

Der skal være plads til at dyrke medlemmerne

SPORT 24 er danskejet med base i Silkeborg, og hos os er ingen kunde eller ordre for lille eller stor. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at gøre hverdagen lettere og mere enkel for de frivillige ude i klubberne. Ved at tilbyde Support Your Sport konceptet, hvor der er potentiale for at opnå en stor indtjening, får klubben dermed muligheden for at dyrke medlemmerne og give dem noget retur.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg