Bliv praktikant hos SPORT 24

Bliv praktikant hos SPORT 24 - topbilede
DYRK GLÆDEN

Bliv praktikant hos SPORT 24

Som praktikant i SPORT 24 får du ansvar på lige fod med fastansatte!

Studiepraktik hos SPORT 24
DYRK GLÆDEN

Studiepraktik hos SPORT 24

  • Studerer du markedsføring, kommunikation eller e-commerce?
  • Skal du i studiepraktik i 3-6 måneder?
  • Vil du have mulighed for at prøve dine evner og idéer af i praksis?
  • Vil du udvikle dig på en uformel arbejdsplads, hvor vi har det sjovt sammen, mens vi arbejder?
  • Vil du udveksle viden med erfarne folk i dit felt?


Så kom i praktik på SPORT 24's hovedkontor i Funder ved Silkeborg. Her kan vi målrette din praktik mod lige det, der interesserer dig mest, så du kan få masser af erfaring.


Går du i 8.-, 9.- eller 10. klasse, kan du komme i erhvervspraktik i en SPORT 24-butik. Tag direkte kontakt til butikken.

Praktikforløb
DYRK GLÆDEN

Praktikforløb

"Som praktikant hos SPORT 24 får man lov til at have rigtig meget ansvar. Man bliver behandlet på lige fod med de andre ansatte, og der forventes at man laver sine ting, og selv spørger om hjælp, hvis man har brug for det.


I min praktikperiode fik jeg lov til at prøve kræfter med mange forskellige ting, og ikke to dage var ens. Jeg var ansat som visuel marketing praktikant og har lavet mange film til SoMe.


Det fedeste har helt klart været at se processen fra at komme med en idé til at stå med et færdigt produkt i hånden, som man så også får lov at vise frem. Det har været en utrolig lærerig tid hos SPORT 24."


Annika Søhoel, ansat som videofotograf efter endt praktikforløb

Praktikforløb
DYRK GLÆDEN

Praktikforløb

"Mit praktikforløb hos SPORT 24 har været fyldt med fede og udfordrende opgaver, som har givet mig mange kompetencer i rygsækken. Hurtigt fik jeg alt det ansvar jeg kunne og ville bære. Jeg var med til at udvikle og producere indhold til SoMe, kampagner, nyhedsbreve mm.


Jeg oplevede i høj grad, at både mig og mit arbejde blev taget seriøst, hvilket kun gav mig mere endnu mere blod på tanden. Mine kollegaer har gennem hele forløbet stået klar med en hjælpende hånd, hvis der var brug for det.


Jeg er utrolig glad og taknemmelig for mit praktikforløb hos SPORT 24."


Katrine Pedersen, ansat som SoMe Specialist efter endt praktikforløb

Fællesskabet på kontoret
DYRK GLÆDEN

Fællesskabet på kontoret

Du bliver en del af vores fællesskab, som er helt nede på jorden. Her viser vi tillid til hinanden, løfter i flok, griner sammen og puffer lidt konkurrerende til hinanden, så vi kan rykke os.


Et praktikforløb er en udveksling af viden, der går begge veje. Vi glæder os til at lære fra os og ser frem til at blive klogere på det, du har i din rygsæk. Det er nemlig vores erfaring, at vi også altid selv bliver klogere, når vi har praktikanter.


Du møder ikke et kæmpestort ringbind proppet med regler hos os. Alle på kontoret får lov at tænke selv, og du bliver derfor en vigtig del af flokken, og du får det ansvar, du vil. Vi elsker folk, der tør tage initativ og arbejde selvstændigt!

Hvad går du op i?

Du har gode muligheder for at præge din praktik i den retning, der interesserer dig. Vores hovedkontor er så stort og med så bred en faglighed, at du kan hente læring og udvikling inden for alverdens spændende arbejdsområder.

Hvis du tør tage ansvar og vise, hvad du går op i, så lover vi masser af relevante opgaver, ansvar og projekter, hvor du får reel og praktisk erfaring med nogle af de ting, du beskæftiger dig teoretisk med på dit studie. 

Vi sætter pris på dit initiativ og din handlekraft. Der er som regel ikke ret langt fra ord til handling hos SPORT 24, hvis idéen er god. Vi tager dine idéer seriøst og arbejder gerne videre med de bedste af slagsen.

Så byd endelig ind! Vi har tillid til dig og den faglighed, du bringer i spil hos os. 

Vi støtter dig i din start på arbejdslivet

Som praktikant hos SPORT 24 bliver du taget lige så godt imod som enhver anden medarbejder. Her er der plads til alle, og du bliver en vigtig del af en virksomhed med et godt socialt arbejdsmiljø, hvor du får ansvar for dine egen opgaver og projekter.

Samtidig er det selvfølgelig noget andet at være i studiepraktik. Derfor følger vi dig tæt, mens du er her. 

I dit pratikforløb får du tilknyttet en overordnet praktikansvarlig, som du har tre møder med undervejs. Et møde når du starter, et midt i forløbet og et afsluttende møde. 

Du får også en daglig praktikansvarlig, som koordinerer dine opgaver og fungerer som din daglige sparringspartner. 

Herudover er der også månedlige statusmøder med de andre praktikanter, så I kan få indblik i hinandens opgaver og forløb og dele dem med hinanden.

Praktisk info

Som regel er der opstart for praktikanter i januar og august hvert år. Din arbejdstid bliver tilpasset dit studies retningslinjer, men vi vil allerhelst have dig med ombord i 4-6 måneder for at give dig den bedste oplevelse. Praktikken er ulønnet, men du får gratis morgenmads- og frokostordning. Du kan se de aktuelle praktikstillinger og søge dem nederst på siden. 

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til Stella Olesen, sto@sport24.dk. Du kan læse mere om SPORT 24 her.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg