adidas Ultra Boost 22 – taget til et helt nyt niveau

Din bedste løbemakker har været på en lang løbetur!

adidas Ultra Boost 22 – taget til et helt nyt niveau

Løbeteknikken er blevet observeret og evalueret. Der er blevet rettet til, finjusteret og er nu blevet en endnu bedre version af sig selv – mød adidas Ultra Boost 22!

Hvis vi stopper med at udvikle os, kommer vi aldrig udover stepperne og til næste niveau.Det ved adidas, og derfor stopper de heller ikke med at videreudvikle en af deres mest populære løbesko, nemlig Ultraboost-modellen.

Hvis du er en af de mange der har været vild med Ultra Boost 21, kan vi garantere at du vil være lige så vild med de nye opdateringer adidas har tilføjet på den nye Ultra Boost 22.

Ved første øjekast ligner designet på den nye model det du kender.

Så alt det der fungerer virkelig godt på 21-modellen, er taget med videre på 22-modellen.

Du får den samme fede sko, men med lækre nye opdateringer, som gør Ultraboosten bedre end nogensinde før. De største ændringer ses i kvindemodellen, som har fået en ny optimeret pasform.

Hvis du leder efter en go-to sko, du kan bruge på alle slags løbeture, eller du bare er kæmpe fan af Ultraboost modellerne, kan du læse med herunder og finde ud af om skoen er noget for dig.

Women’s Specific: Over 1 million fodscanninger af kvindefødder

Kvindemodellen er lavet af kvinder, til kvinder.Denne gang har adidas opdateret Ultra Boost 22 med en 360 graders optimeret pasform til kvinderne.

Ved hjælp af over 1 million fodscanninger er den nye model udviklet med fokus på at få skræddersyet skoen til den kvindelige fod.

Den soklignende konstruktion omkring anklen er blevet tilpasset i pasformen, mens Primeknit overdelen er blevet lavere over vristen. Så du får en sko som sidder bedre rundt omkring foden, også selvom man har en smallere fod.

Ydersålen er blevet finjusteret og tilpasset til kvinders løbemønster, så du får den helt rette støddæmpning. For at modvirke overpronation, som er mere almindeligt blandt kvinder, er indersiden af skoen ved svangen blevet forstærket.

Du får altså en sko der er skræddersyet til dine behov som kvinde, så bliver det ikke bedre!

Hvad betyder de nye opdateringer for dig?

Helt generelt er der rigtig mange ligheder mellem den nye og den gamle model, men med Ultraboost 22 får du bare lige det ekstra. Du er stadig sikret en fantastisk løbeoplevelse lige meget hvilken tur du er på. Både på løbeturen i skoven eller på landevejen.

Det er en allround løbesko, som er som kan lidt af det hele. Det er et godt bud på en mængdetræningssko, som kan give dig den optimale energireturnering, og stabilitet på dine lange ture.

Med adidas Ultra Boost 22 får du stadig den helt rigtige bounce og fremdrift med Boost-materialet i mellemsålen.

Sammen med LEP torsionssystemet får du en mere spændstig og eksplosiv afvikling, så du vil opleve at du får mere energi og det ekstra skub til at springe ind i hvert skridt.

Kombineret med en åndbar og fleksibel Primeknit overdel i genanvendt plastik, med et opgraderet fit rundt om hele foden, vil du mærke at din fod ligger meget stabilt i skoen.

Tilsammen giver disse features dig en perfekt kontrol over dine skridt. Så dine fødder vil ikke twiste fra side til side når du løber, og du får et ekstra boost når du lander. Derfor vil skoen også føles meget let.

En feauture vi ved mange er glade for ved Ultraboost modellerne, er det bløde og stabile fit omkring hælen.

Denne model har stadig det velkendte strømpelignende fit omkring anklen, men den har fået en blød hælkappe som er beklædt med memoryfoam på indersiden.

Du får den helt rigtige støtte omkring hælen, uden irritation og pres på akillessenen. Så kan du undgå de irriterende vabler efter en lang løbetur.

Ydersålen er som i tidligere modeller opdelt i to dele.

Begge med Continental gummi, som tilpasser sig til mellemsålens bevægelser og underlaget, så du får et optimalt greb uanset om du løber på den bløde skovbund eller den hårde asfalt.

Hvad venter du på?

Ultra Boost 22 er præcis som du kender den elskede løbesko, bare endnu bedre. Den nye udgave giver dig endnu mere af det, som adidas er kendt for.Så hvis du vil forkæle dine fødder med en allround-løbesko, som er udviklet med fokus på energireturnering, stabilitet og komfort, så er adidas Ultraboost 22 måske lige noget for dig. Du finder den i din lokale SPORT 24 butik eller lige her på SPORT24.DK, så du også kan få en boost af energi på din næste løbetur.

Kort og godt om adidas Ultra Boost 22

  • Almindelig pasform til den neutrale løbestil

  • Overdel i mindst 50% genanvendt Parley Ocean Plastic polyester og 50% genanvendt polyester

  • Primeknit overdel som sidder tæt om foden, og mindsker risikoen for gener

  • Slidstærk og energireturnerende Boost™ mellemsål, som er kulde/varme regulerende

  • LEP - torsionssystem, der øger stivheden i mellem- og forfoden, hvilket giver mere spændstighed

  • Ydersål i Stretchweb og Continental™ Rubber, som tilpasser sig underlaget for øget stabilitet på alle slags underlag

Har du stadig til gode at eje et par af adidas’ fremragende Ultra Boost eller trænger dit gamle par til en udskiftning? Så find den nye energifyldte adidas Ultra Boost 22 løbesko og det øvrige udvalg af Ultra Boost lige her på SPORT24.DK.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg