Se vores store udvalg af regntøj og gummistøvler HER

Mest populære produkter

 1. 50%
  hummel Loke Vinterjakke Børn
  hummel hummel Loke Vinterjakke Børn
  900 DKK 450 DKK
 2. 43%
  hummel Splash Poly Velcro Vinterstøvler Børn
  hummel hummel Splash Poly Velcro Vinterstøvler Børn
  700 DKK 400 DKK
 3. 38%
  hummel Blush Flyverdragt Børn
  hummel hummel Blush Flyverdragt Børn
  1.200 DKK 750 DKK
 4. 40%
  hummel Jeanne Parka Vinterjakke Børn
  hummel hummel Jeanne Parka Vinterjakke Børn
  750 DKK 450 DKK
 5. 40%
  hummel Jeanne Parka Vinterjakke Børn
  hummel hummel Jeanne Parka Vinterjakke Børn
  750 DKK 450 DKK
 6. 33%
  hummel Cordial Tex Sneakers Børn
  hummel hummel Cordial Tex Sneakers Børn
  600 DKK 400 DKK

Vinter

(1059 produkter)

Vintervejret kræver kvalitets påklædning

I Danmark er vi velsignet med fire forskellige årstider, der hver især byder på et spændende udendørsliv i den smukke natur. Når vinterens iskolde og meget smukke vinterlandskaber byder os velkomne i sneen, er det tid til at trække i varm og funktionel beklædning. Hver sæson har sin egen charme, men der er ikke noget som at komme ud og mærke sneen - og høre den knirke friskt under støvlerne. Ifør dig derfor god kvalitet fra inderst til yderst, så du rigtig kan nyde de friske vinterdage på kælkebakken med hele familien.

Snevejr indbyder til leg

Vinteren kan være barsk at komme igennem, men det er også en tid, der inviterer til leg og hyggelige stunder i det aktive udendørsliv, når du finder kælken frem, spænder skiene på eller snører skøjterne - og giver dig selv lov til at finde dit indre legebarn frem igen. Her på SPORT24.DK finder du altid et kæmpe udvalg af både fodtøj, beklædning og ikke mindst et stort og spændende sortiment af lækkert kvalitets vinterudstyr, som kan give dig optimale betingelser for dejlige oplevelser og gode minder i sneen.

SPORT 24 tilbyder hele pakken

Her på siden kan du finde det hele. Uanset om du mangler varmt vintertøj til hverdagsbrug eller du søger moderne og smart skitøj, så er der masser af muligheder for hele familien. Klik dig frem i de mange forskellige kategorier, bliv inspireret - og find præcis dét vintergrej du behøver, for at du kommer bedst igennem den lange, kolde sæson med de fortryllende smukke vinterlandskaber.