Shop sommertøj og sandaler HER

Salomon skiudstyr

(30 produkter)

Salomon ski og skiudstyr til familien

Når familien skal på skiferie, skal skiudstyret være i orden. Salomon skiudstyr er altid et sikkert hit. Her på siden finder du vores brede udvalg af Salomon skiudstyr. Udvalget tæller styles til både børn og voksne. Altid i høj kvalitet, altid i bedste stil.

Salomon ski til øvede og nybegyndere

Hvis du har stået på ski i flere sæsoner, har du sikkert helt styr på, hvad dine Salomon ski skal kunne. Er du mere grøn på pisterne, har du brug for et par ski, der gør dig stabil og tryg i alle sneforhold. Salomon ski er tiltænkt den rutinerede og den nye skiløber. Med forskellige teknologier kan Salomon ski tilbyde noget forskelligt til alle niveauer. Find de par Salomon ski, der matcher dit niveau og behov bedst her i kategorien med Salomon skiudstyr. På de individuelle varekort er der en dækkende beskrivelse af de enkelte ski samt deres teknologier.

Hjelme, støvler og goggles – must have skiudstyr fra Salomon

Din skiferie bliver federe, når du har det rette skiudstyr med – og gerne rigeligt af det.

Salomon har udlevet engagementet og passionen for ski og skiudstyr gennem mange år, og løbende er produktionen blevet udvidet og innoveret. De er en af de hurtigste på pisten, og du kan være med på Salomons vinterhold og mærke den højtudviklede kvalitet og funktionalitet på din egen skiferie. Opdatér skiudstyret med Salomon skistøvler til damer og herrer, skihjelme og goggles. Du får den bedste komfort og beskyttelse mod knubs, vind og vejr.

Hos SPORT 24 glæder vi os over at kunne tilbyde dig Salomon skiudstyr i bedste kvalitet, design og holdbarhed. Køb dit skiudstyr fra Salomon online her på siden eller i en SPORT 24 butik. Bestiller du noget skiudstyr, som ikke lever op til dine forventninger, kan du nemt og problemfrit returnere i din nærmeste SPORT 24 butik.

God fornøjelse med din shopping af Salomon skiudstyr – vi ses på pisten!