Topklasse skibriller fra Salomon 

Salomons skibriller er klart de mest populære på markedet og er et par topklasse skibriller til alle aldre. Skibrillerne er i topkvalitet og opfylder alle de vigtigste krav når det gælder sikkerhed, komfort og lækkert design. Alle Salomon skibriller har fantastiske specifikationer, så du kan få en fremragende skiferie med optimal beskyttelse af øjnene i alle vejrforhold.

Skigoggles giver et godt skiløb

Når du står på ski, er det vigtigt at beskytte dine øjne mod det kraftige sollys og de farlige UV-stråler. Samtidig sikrer et par gode skigoggles også et godt udsyn, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Når det er slud eller snevejr, så sikrer et par beskyttende skigoggles, at du kan se pisten. Det er også vigtigt, at du er opmærksom på linserne i dine goggles når du skal købe skibriller. Her er der mange forskellige typer, og det vil være en klar fordel, hvis du køber et par, der dækker dine behov. For eksempel kan man få deciderede solskinlinser, der er gode, når der er flotte solskinsdage. Du kan også få en god allround linse, der fungerer ved de fleste forhold, og så kan du få en linse, der fungerer ekstra godt til barsk snevejr. Linser deles oftest op i disse tre kategorier, men der findes også en masse variationer, så du kan få noget midt i mellem.

Perfekte skibriller til skiferien 

Hvis du skal på skiferie og mangler et par skibriller, skal du helt sikkert tag et kig på disse Salomon skibriller på siden her. du kan finde skibrillerne i mange forskellige farver, så du også har mulighed for at matche brillerne med din skihjelm. Se det store udvalg på siden her og køb dine næste skibriller online på SPORT24.DK. Her kan du bestille hurtigt og sikkert online og få fri fragt som klubmedlem. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.