NY JULEAVIS | Altid 365 dages fuld returret online og i vores butikker | Shop avisvarer her >

Sandaler

229 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 28 af 229 produkter

Få optimal komfort med smarte og lækre sandaler

I denne kategori med sommerfodtøj finder du et stort udvalg af sandaler til både damer, herrer og børn. Sandalerne her på siden ser både smarte ud og giver samtidig en fantastisk komfort til dine fødder, når sommervarmen er over landet. Se eksempelvis vores store udvalg af smarte og komfortable Cruz sandaler.

Fokus på høj kvalitet

Du kan med rette stille store krav til de sandaler, du bruger på arbejde, på storbyferier eller til lange gåture. Belastningen er i disse situationer nemlig ekstra stor på dine fødder. Dét betyder, at du med fordel kan vælge sandaler med særlig fokus på:

  • En støttende og komfortabel overdel
  • Gode justeringsmuligheder, som sikrer en velsiddende pasform
  • En fleksibel og støddæmpende sål, for en effektiv og aflastende effekt
  • En ydersål med godt greb for et optimalt fodfæste

Sandaler med disse egenskaber vil uden tvivl være at foretrække, når du er på fødderne i mange timer ad gangen. Det er for eksempel særligt vigtigt på ferieture, hvor du typisk ikke har plads til at pakke flere alternativer i tasken. Hér skal de valgte sandaler skåne dine fødder optimalt, da du ikke altid har gode muligheder for at skifte fodtøj undervejs.

Se vores store udvalg af vandresandaler her.

Sandaler til sommer og sol

Til almindelig sommerbrug i haven eller på stranden er kravene til dit fodtøj knap så høje. Her handler det om masser af luft, mulighed for solbrune fødder og et afslappet look. Dét får du med klassiske flipflop modeller, som er enkle og smarte sommersandaler. Disse modeller er typisk designet med:

  • En flad, blød og fleksibel sål
  • En enkelt strop placeret mellem storetåen og tå nummer to
  • Fokus på lethed
  • Et enkelt og sommerligt design

Variationen af sandaler hos SPORT 24 er stor og du finder også de klassiske badesandaler - ofte med et moderne tvist, der gør dem ideelle til meget mere end blot at slappe af derhjemme i haven eller på terrassen.

Sandaler til børn

De fleste børn er aktive og ofte mange timer på fødderne hver dag. Om sommeren foregår aktiviteterne typisk udendørs, hvorfor de behøver sandaler af en rigtig god kvalitet. Sandalerne skal både kunne holde til det store slid de bliver udsat for i børnehave, skole og i sommerferien og sidde behageligt på fødderne, så børnene ikke oplever gnavgener og lignende, når de leger. Modellerne til de mindste børn har typisk en lukket snude. Dét er med til effektivt at beskytte tæerne mod de slag og knubs, som næsten er uundgåelige under legen. Se hele vores udvalg af sandaler til børn her.

Søger du feminine og velsiddende sandaler, kan du finde vores spændende udvalg af damesandaler lige her.
Og til jer mænd har vi naturligvis også et stort udvalg - find dine næste herre sandaler lige her!

Lækre sandaler på tilbud

Hvis du er på jagt efter et par billige sandaler, men ikke ønsker at gå på kompromis med komforten og kvaliteten, finder du masser af gode tilbud hos SPORT 24. Vi har altid et stort udvalg af lækre sandaler på tilbud fra kendte mærker og der er noget for enhver smag i forhold til design. Sortimentet er bredt og der kommer løbende nye sandaler på tilbud. Du finder de billige sandaler ved at bruge filtreringsmenuen øverst på siden eller ved at klikke her: sandaler på tilbud.

Køb trygt hos SPORT 24

Her på siden og i de mange fysiske SPORT 24 butikker finder du altid et stort og interessant udvalg af lækre sandaler til både damer, herrer og børn. Alle modellerne er fremstillet i høj kvalitet af førende og anerkendte leverandører. Så køb trygt dine nye sandaler hos SPORT 24 - online eller i butik. Handler du online får du leveret dine nye sandaler efter blot 1-2 hverdage. Som kunde hos SPORT 24 har du 365 dages returret og du bestemmer naturligvis selv, om du vil sende retur til webshoppen eller bytte i din lokale SPORT 24 butik.

Husk at du som VIP-medlem i vores kundeklub blandt andet optjener bonus på dine køb og får fri fragt og retur. Det er gratis at blive medlem af SPORT 24 VIP kundeklubben.

Ønsker du at se vores fulde sortiment af sandaler, kan du klikke her!

Se også vores udvalg af:

Nike sandaler til piger og drenge

hummel sandaler til piger og drenge

Ecco sandaler til piger og drenge