Vinter fodtøj til mænd

44 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 28 af 44 produkter

Hold varmen på selv de koldeste dage

Når vinteren står for døren, er det vigtigt at have vinter-fodtøjet i orden. Der findes næsten ikke noget værre end at stå med våde fødder på en kold vinterdag. Er fødderne først blevet gennemkolde, er det svært at få varmen igen. Hos SPORT 24 ved vi, hvor vigtigt godt vinter-fodtøj til herrer er. Og med et bredt sortiment af vinter-fodtøj til herrer at vælge ud fra, finder du helt sikkert et par, der passer til dig.

Vinter-fodtøj til herrer der er behageligt at gå i

Inden du investerer i dit næste vinter-fodtøj, kan det være en god idé at gøre dig overvejelser om følgende:

  • Anvendelse: Der er forskel på, om du skal ud at trekke i sneen i de nordnorske bjerge eller har brug for et par varme støvler til arbejdet. Til trekkingturen er det oplagt at købe vinter-fodtøj til herrer med en god pasform og vandtæt membran, som fx Gore-Tex® eller Weathertite. De er både er vindtætte, åndbare og kan holde vand og sne ude. På kontoret kan en mindre varm støvle i fx læder uden inderfor være at foretrække.
  • Komfort: Det er vigtigt, at vinter-fodtøj til herrer sidder perfekt på foden. Nogle vinterstøvler kan være ret tunge, hvilket er godt at have in mente, så du ikke risikerer at overbelaste fødder og knæ. Meget vinter-fodtøj laves i lette materialer, som sikrer en god komfort.
  • Bund: Når du er på udkig efter vinter-fodtøj til herrer, skal du vælge, hvilken bund fodtøjet skal have. Bevæger du dig ofte rundt i sne, sjap og slud, er det godt at vælge vinter-fodtøj til herrer med en skridsikker bund i slidstærkt gummimateriale. Så minimerer du nemlig risikoen for at skulle starte sæsonen på krykker.

Bibehold et cool look med det rigtige vinter-fodtøj til herrer

Når du skal investere i vinter-fodtøj til herrer, behøver du ikke at gå på kompromis med stil. Hos SPORT 24 og på SPORT24.DK har vi vinter-fodtøj til herrer i mange forskellige styles. Om du er til en klassisk vandrestøvle eller en smart retrostøvle med højt skaft, finder du begge dele hos os.

Shop hjemmefra

Er du manden, der bare ikke magter at skulle ud i butikker for at prøve vinter-fodtøj? Så husk, at du på SPORT24.DK kan sidde hjemme i sofaen og bestille dine varer. Med en leveringstid på bare 1-2 hverdage, kan du hurtigt, nemt og bekvemt få fødderne i dit næste vinter-fodtøj til herrer.