NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Mest populære produkter

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Skøjter til mænd

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Hold formen, mens du har det sjovt

Vil du gerne øge din forbrænding, styrke din balance og have det sjovt på samme tid? Så anskaf dig et par af vores lækre skøjter til herrer. Med dit eget par kan du hurtigt træne hele kroppen helt uden et fitness-medlemskab. Skøjteløb styrker nemlig mange af kroppens store muskelgrupper såsom lår, numse og ryg, hvilket både gør din krop stærkere og øger din forbrænding. Sportsgrenen giver dig desuden en god balance, fordi det stimulerer dine nerveimpulser. Udover at det er en billig måde at holde sig i form på, er det også sjovt at glide henover isen med høj fart.

Professionel eller ny på skøjtebanen?

Er du ny på banen, er vores ishockeyskøjter til herrer det optimale valg for dig. De giver nemlig den bedste støtte til dine fødder og er typisk rarere at have på end kunstskøjter. Er du derimod en garvet løber, kan du med fordel se på vores store udvalg af kunstskøjter til mænd. De er optimale til at lave spring og andre krævende finter. Uanset hvilken type herre-skøjter du ønsker, er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Skoene skal sidde tæt om foden og have plads til en finger bag hælen, når spænder og snørebånd er løsnet.

Sådan vedligeholdes vores skøjter til herrer

For at få det optimale udbytte af vores herre-skøjter, skal de holdes ved lige. Blandt andet er det en god idé at slibe klingen af og til, så du bliver ved med at have fuld kontrol over dine fødder. Tør desuden skoene af i et tørt stykke stof, når du er færdig med at bruge dem, og sæt hårde beskyttere på klingerne, når du har skoene på uden for banen. Dermed undgår du slid og rust, så du kan suse henover isen lige så ofte, som du ønsker.

Vi har alt inden for skøjter til mænd

SPORT 24 tilbyder ishockey- og kunstskøjter til kvalitetsbevidste herrer. Uanset om du er professionel eller ny på skøjter, så har SPORT 24 den perfekte herre-skøjte til dig. Der går kun 1-2 hverdage, fra du bestiller skoene, til du har dem på fødderne og kan suse henover isen. Passer størrelsen ikke, kan du returnere produktet i op til 365 dage via post eller i en af vores fysiske butikker. Derfor kan du roligt bestille et par af vores skøjter til herrer og vove dig ud på isen. Knæk og bræk.