Håndboldsko til mænd

70 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 28 af 70 produkter

Stort udvalg af håndboldsko til herrer

Som håndboldspiller er dine sko en vigtig del af dit udstyr. Et par håndboldsko i god kvalitet sikrer nemlig, at du kan bevæge dig optimalt rundt på banen og hjælper samtidig med at minimere risikoen for skader. Her på siden finder du et stort udvalg af lækre og velsiddende håndboldsko til herrer, så du kan spille op til dit bedste niveau, hver gang du går på banen.

Forskellige typer såler

Fælles for alle håndboldsko til herrer er en non-marking ydersål, som sikrer, at de ikke sætter mærker på gulvet og samtidig giver dig et optimalt fodfæste. Derimod er det forskelligt, hvor stabil eller fleksibel sålen er. En stor stregspiller anbefales at vælge en meget stabil sko med god kontakt til underlaget, da det reducerer risikoen for vrid i fodleddene. En lettere fløjspiller, der ofte udnytter sin fart og springkraft, kan med fordel vælge en mere fleksibel og let håndboldsko, der passer til spillestilen. Som målmand er det en fordel at skoen er let og sålen meget lav. Det sikrer nemlig en god føling med gulvet og giver dig en hurtigere reaktionstid, når benet skal højt op for at redde bolden.

Håndboldsko med støddæmpning og støtte

Et andet element, der reducerer risikoen for skader og sikrer en god komfort for fødderne, er støddæmpningen i mellemsålen. Hvert mærke har sin egen støddæmpning, men fælles for dem alle er, at hele kroppen beskyttes godt, når du løber, hopper og lander på hallens hårde gulv. Derudover er håndboldsko til herrer typisk forsynet med en åndbar og slidstærk overdel - ofte med støttende stafferinger, der effektivt hjælper med at holde foden på plads i skoen.

Køb håndboldsko der matcher dine behov

Hos SPORT 24 finder du masser af lækre håndboldsko til herrer. Udvalget er stort og kvaliteten er i top, så du kan finde det helt rigtige par, der matcher dine ønsker og behov. Køber du håndboldsko til herrer på SPORT24.DK, får du leveret indenfor 1-2 hverdage. Derudover giver vi 365 dages returret, hvor du også kan bytte din lokale SPORT 24 butik.