HSHOP.DK flytter ind på SPORT24.DK

Det er med stor glæde at vi kan præsentere denne nyhed der vil få dig til at smile mere, løbe hurtigere, kaste hårdere og hoppe højere.

HSHOP.DK flytter ind på SPORT24.DK

SPORT 24 teamer nu endnu stærkere op med håndboldnørderne fra HSHOP.

Det er godt for dig, der vil hoppe højere, løbe hurtigere og skyde hårdere. Eller bare ha’ det endnu sjovere med din sport og dit hold.

Vi gi’r dig meget mere af alt det gode: Tips, test, tilbud og super service.

HSHOP.DK flytter ind på SPORT24.DK

Pr. 1. november flytter vi nemlig hele HSHOP.DK over på SPORT24.DK og det glæder vi os til.

Fremadrettet kommer HSHOP til at stå for hele SPORT 24’s håndboldkategori, så vi sikrer at alle kunder får de allerbedste fordele når I handler jeres håndbold gear.

Se det store udvalg af håndbold produkter her

HSHOP showroom lukker

Vi lukker vores showroom i Funder, men opgraderer vejledningen online, både gennem SPORT24.DK og på vores sociale medier. MEN du kan stadig komme og prøve de bedste håndboldsko på fødderne.

Ganske snart er vi klar til at åbne en soft shop i Bruuns galleri, med et udvalg af de bedste håndboldsko, så du fortsat kan prøve dine håndboldsko inden du køber dem.

Der vil ligeledes være mulighed for at købe bl.a. HSHOP t-shirts samt et udvalg af andet HSHOP merch i SPORT 24 butikken i Bruuns galleri, endda i udvalgte SPORT 24 butikker landet over.

Gavekort, tilgodebevis og rabatkoder

Alle gavekort og tilgodebevis kan bruges på SPORT24.DK samt i alle SPORT 24 butikker.

Rabatkoder udstedt til brug på HSHOP.DK kan bruges på SPORT24.DK, men ikke i fysiske butikker.

Reklamationer eller byttegaranti

Står du med en defekt vare købt gennem HSHOP.DK eller i vores showroom i Funder, kan du uden problemer reklamere over den enten gennem kundeservice@sport24.dk eller gå til din nærmeste SPORT 24 butik.

Har du en vare du gerne vil have byttet, gælder det samme. Du skal blot fremvise en faktura eller bon.

Sociale medier

Vi fortsætter ufortrødent med alle de lækre billeder og videoer på vores sociale medier. Vi skifter blot navnet ud med ”SPORT 24 Håndbold by HSHOP”. Faktisk har vi tænkt os at udgive endnu flere dybdegående reviews og nørde endnu mere ned i produkterne.

Sortiment

Alt i vores sortiment fortsætter som I kender det. I skal blot handle det gennem SPORT24.dk. Vi vil udvide vores sortiment både i dybde og bredde. På den måde kan du være sikker på, at vi altid har lige præcis det, du står og mangler for at gøre både træning og kamp endnu federe for dig. Nogle af vores mest populære varer, er vores HSHOP merchandise, og netop den del vil vi udvide gradvis med fokus på god kvalitet og med vores velkendte logo på.

Kundeklub

Vores nuværende kundeklub med et par fordele eller 2 bliver integreret i SPORT24’s Kundeklub – KLUB SPORT24. Det betyder at der kommer endnu flere fede fordele for dig som kunde.

  • Du kan følge med i dine køb, fordi vi gemmer dine kvitteringer

  • Du optjener bonus når du handler.

  • Du får gratis fragt og retur.

  • Du er garanteret 365 dages byttegaranti.

  • Du får adgang til medlemspriser på en lang række produkter.

  • Du kommer foran i køen til udsalg.

  • Du kommer foran i køen til limited og special editions.

  • Du får mulighed for at deltage i konkurrencer med en masse fede håndbold præmier.

Er du medlem i KLUB SPORT 24 er alt godt og kommer til at køre automatisk. Er du ikke allerede det, kan du signe dig op her

Vejledning

Du kan, fortsat, som altid få fat i os hvis du ønsker at blive vejledt i at finde det helt rigtige produkt, hvad enten det er håndboldsko, en knæbandage eller noget helt tredje.

Du skal blot sende os en mail på kundeservice@sport24.dk eller give os et kald på: 30213850.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg