UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. 29%
  adidas Fusion Storm WTR Mid Sneakers Dame
  adidas adidas Fusion Storm WTR Mid Sneakers Dame
  700 DKK 500 DKK
 2. 70%
  Mols Emerald Vinterstøvler Dame
  MOLS Mols Emerald Vinterstøvler Dame
  1.000 DKK 300 DKK
 3. 25%
  Ecco Exostrike Støvler Dame
  Ecco Ecco Exostrike Støvler Dame
  1.200 DKK 900 DKK
 4. Sorel Torino II Tall Vinterstøvler Dame
  Sorel Sorel Torino II Tall Vinterstøvler Dame
  1.500 DKK
 5. 50%
  Karrimor Edmonton Vinterstøvler Dame
  Karrimor Karrimor Edmonton Vinterstøvler Dame
  1.000 DKK 500 DKK
 6. 20%
  Kari Traa Tripp Vinterstøvler Dame
  Kari Traa Kari Traa Tripp Vinterstøvler Dame
  1.050 DKK 840 DKK

Vinter fodtøj til kvinder

(51 produkter)

Hold fødderne varme og snuen for døren med vinterfodtøj til damer

Når den danske vinter rigtig har fat, betyder det ofte sne, slud, regn og sjap. Har du ikke det rigtige vinter-fodtøj ved hånden, eller rettere på fødderne, så kan du let komme til at stå med kolde og våde fødder. I værste tilfælde kan det bringe en slem forkølelse med sig. Derfor er det vigtigt at anskaffe sig godt vinter-fodtøj, som du kan gå årstiden sikkert i møde med. Hos SPORT 24 har vi et stort udvalg, så det er bare med at shoppe løs.

Vinter-fodtøj i sublim kvalitet

Hos SPORT 24 har vi et stort udvalg af kvalitets-vinterfodtøj til damer. Til at forkæle fødderne kan vi bl.a. tilbyde vinter-fodtøj, som er:

 • Varmt
 • Foret
 • Vandtæt
 • Behageligt
 • Støttende

Om du er kvinden, der let får kolde fødder (i bogstavelig forstand) eller ikke har problemer med at holde varmen, finder du hos SPORT 24 helt sikkert vinter-fodtøj, som passer til dig. Lige meget hvilken kvinde du er, er det uhyre vigtigt, at komforten er i orden, når der skal shoppes vinter-fodtøj til damer. I en af vores mange butikker rundt om i landet, kan du prøve vinter-fodtøj, så du sikrer, at fodtøjet sidder, som det skal.

Vinter-fodtøj til damer behøver ikke at være kedelige

Når man siger god og komfortabelt vinter-fodtøj til damer, tænker du måske, at det ofte er lig med kedelige modeller. Hos SPORT 24 behøver du ikke at gå på kompromis med stil, når du skal finde varmt og komfortabelt vinter-fodtøj til damer. Vi har nemlig et stort udvalg, som både holder fødderne varme på kolde dage OG ser smarte ud på samme tid. Om du er til vinterstøvler med eller uden skaft, vintersko i flotte farver eller sko i ruskind, er der et bredt sortiment hos os, du kan gå på opdagelse i.

 

Hvilken skal jeg vælge?

Du kender sikkert til den ubeslutsomhed, der kan være forbundet med at skulle købe det helt rigtige fodtøj. Er du i tvivl om, hvilken slags vinter-fodtøj til damer, du skal vælge, så kan du på SPORT24.DK bestille et udvalg og prøve dem hjemme i rolige og hyggelige omgivelser. Når du har besluttet dig, kan du returnere de øvrige varer ved at sende dem tilbage eller bytte dem i en af vores mange butikker, selvom de er købt online. Du har altid 365 dages returret.