Skibukser til kvinder

22 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
23%
SALOMON
DKK 1,300
DKK 1,000
Bæredygtighed28%
Peak Performance
DKK 2,500
DKK 1,800
32%
SALOMON
DKK 1,900
DKK 1,300
Bæredygtighed28%
Peak Performance
DKK 2,500
DKK 1,800
16%
SALOMON
DKK 1,900
DKK 1,600
38%
Helly Hansen
DKK 1,600
DKK 1,000
19%
SALOMON
DKK 1,600
DKK 1,300
31%
SALOMON
DKK 1,600
DKK 1,100
23%
CMP
DKK 1,300
DKK 1,000
23%
CMP
DKK 1,300
DKK 1,000
Viser 22 af 22 produkter

Dame skibukser med optimal komfort i kulden

Uanset om du tager på skiferie eller leger i sneen hjemme i haven, er et par skibukser en uundværlig del af din vinterbeklædning. Skibukser til damer har til formål at holde dig varm og beskytte dig mod vind, slud og sne, når vintervejret viser tænder. Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af velsiddende skibukser til damer i funktionelle materialer, der sikrer dig en optimal komfort, når du bevæger dig ud i sne og slud.

Seler eller ej

Et par skibukser til damer skal være lette og velsiddende, så din bevægelsesfrihed ikke hæmmes. Om dine skibukser skal være forsynet med seler eller ej, er en smagssag. Ofte kan et par seler sikrer en bedre pasform, da de effektivt hjælper med at holde skibukserne godt på plads. Omvendt er nogle af de mest tekniske og bedst anmeldte modeller uden seler. På disse modeller er selerne nemlig overflødige, da skibukserne er designet med så velsiddende en pasform, at de uden problemer bliver siddende, hvor de skal.

Skibukser til damer i funktionelle materialer

For at få maksimalt udbytte af dine dame skibukser, skal de være fremstillet i tekniske materialer. Ofte anvendes polyester, polyamid og elastan, da disse materialer gør skibukserne:

 • Lette
 • Fleksible
 • Slidstærke

Derudover skal skibukser til damer være:

 • Vandtætte, helst med tapede syninger
 • Vindtætte
 • Åndbare

Opfylder dine skibukser disse krav, kan du være sikker på, at kvaliteten og komforten er helt i orden. Er skibukserne derudover designet med en god og velsiddende pasform er du tæt på at være i mål. Inden du endeligt vælger model, bør du dog også undersøge, om skibukserne er forsynet med praktiske detaljer som:

 • Snefang ved anklerne
 • Lynlås nederst i benene
 • Lommer med lynlås
 • Forstærkninger på knæ og bagdel
 • Størrelsesregulering i livet

Let foring når du er fysisk aktiv

Typisk er skibukser til damer forsynet med en let polyesterforing, som effektivt sørger for at holde dig varm. Foringen skal ikke være for kraftig, da det vil øge vægten og gøre skibukserne mindre smidige. Derudover er skibukser til damer designet til fysisk aktivitet, hvilket betyder, at en kraftig foring hurtigt vil føles alt for varm.

Hurtig levering og høj service på SPORT24.DK

På SPORT24.DK er sortimentet fyldt med skibukser i topkvalitet, der opfylder de ovenstående krav til pasform, funktionalitet og komfort. Når du bestiller online her på webshoppen, leverer vi indenfor 1-2 hverdage. Fortryder du dit køb, har du mulighed for enten at sende retur til webshoppen eller bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker indenfor 365 dage.

 

Se også vores udvalg af Helly Hansen skiundertøj