HELLY HANSEN: Uundværligt til skiferien

Bliv klogere på hvorfor Helly Hansen er det perfekte valg, når du skal vælge skitøj til årets skiferie.

HELLY HANSEN: Uundværligt til skiferien

Skiferie er den sjoveste ferieform, hvis man vel og mærke sørger for en behagelig og sikker påklædning, der kan stå imod Kong Vinter og de aktive dage på pisten. En påklædning, du kan sætte din lid til ift. at holde dig både tør varm og komfortabel, finder du fra Helly Hansen.

Med over 140 års udvikling og tests af forskellige teknologier under nogle af verdens absolut hårdeste og mest udfordrende vejrforhold, kan Helly Hansen i dag bryste sig af nogle suveræne produkter til skiferiens program.

Produkter der er skræddersyet på baggrund af de oplevelser og den feedback, Helly Hansen igennem årene har fået fra at holde professionelle skiløbere, piste medarbejdere, sejlere og redningsfolk varme og beskyttede under ekstreme vejrforhold.

HELLY HANSENS POPULÆRE TEKNOLOGIER

Helly Tech® Protection

Blandt danskere er særligt Helly Hansens vinterjakker populære, og det er der en god grund til. I størstedelen af jakkerne finder du nemlig et åndbart og 100% vandtæt ydrelag kaldet Helly Tech®. Helly Tech® sørger for at afvise vandmolekyler på ydersiden, mens den på indersiden tillader sveddamp at forlade kroppen. Med Helly Tech membranen kan du forvente op til 20.000 mm i vandsøjletryk. Vi anbefaler normalt et vandsøjletryk på min. 7.000 mm gerne 10.000 mm, så med Helly Tech® er du garanteret 100% vandtæthed. Helly Hansen bruger ikke kun Helly Tech i deres jakker. Du kan også finde det i bl.a. deres regntøj, flyverdragter og vinterstøvler til børn og voksne.

PrimaLoft®

Med isoleringsmaterialet PrimaLoft® er du sikker på at kunne holde dig varm og tør under alt slags vejr. Med andre ord så er produkter med PrimaLoft® skræddersyet til det ustadige danske vejr. Det unikke syntetiske isoleringsmateriale er lavet af ultrafine fibre, der danner luftlommer, og derved holder på og skaber den varme, du har brug for ift. vejret. Udover at være temperaturregulerende er et ekstra plus ved PrimaLoft®, at fiberen er ekstremt blød og giver en god komfort og bevægelighed. Du finder PrimaLoft® i flere af Helly Hansens produkter lige her på SPORT24.DK.

Har I planer om at slippe væk fra den silende danske regn, og indstille GPS’en til at vise vejen mod sneklædte landskaber i den kommende vinter? Så kig med fordel på de kvalitetssikre produkter fra Helly Hansen. Kun iført den rigtige påklædning kan du få den maksimale glæde ud af at spænde planker under fødderne og ræse ud over smukt præparerede pister.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg