☀ Sommerudsalget er i gang. Spar op til 50 % på tusindvis af udsalgsvarer HER ☀

Energi til kvinder

1 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 1 af 1 produkter

Kør længere på literen med energidrik

Når du dyrker sport og motion, er det vigtigt, at du får dine energidepoter fyldt op. Det gælder faktisk både før, under og efter træningen. Generelt kan det anbefales at tilføre vandet i drikkedunken lidt ekstra energi, men særlig vigtigt er det, hvis du dyrker udholdenhedskrævende sportsgrene som for eksempel løb, cykling og triatlon. Med kvalitets energipulver i drikkedunken kører du simpelthen længere på literen!

Vælg energipulver i høj kvalitet

Når du skal vælge energipulver til at blande din energidrik med, er det en fordel at vælge gennemtestede produkter med veldokumenterede resultater. Det er nemlig afgørende, at energipulveret tilfører energi, som er hurtigt optageligt i din krop, så du får en umiddelbar og effektiv virkning, når du har mest brug for det. Derfor finder du kun energipulver i den fineste og bedste kvalitet på SPORT24.DK.

Vælg din favoritsmag til din energidrik

Du kan blande din energidrik, så smagen passer lige til dig. Der fremstilles nemlig energipulver i flere forskellige smagsvarianter, da det er en klar fordel, at du rent faktisk bryder dig om smagen, når du skal have væske og ekstra energi tilført midt i kampens hede. Se de forskellige smagsvarianter her på siden.

Indtag din energidrik på det rette tidspunkt

Der er mange forskellige slags energipulver og energidrikke på markedet. Vær derfor opmærksom på hvordan og ikke mindst hvornår de forskellige typer skal indtages, for at du får den bedste virkning. Mange af produkterne kan du med fordel anvende både før, under og efter dine fysiske udfoldelser, mens andre skal drikkes eksempelvis en halv time før træning eller kamp. Ved at klikke dig ind på de forskellige produkter her på siden, kan du læse mere om det enkelte energipulver eller energidrik.

Bestil energipulver og energidrik online hos SPORT 24

SPORT 24 sæter en stor ære i at tilbyde det allerbedste inden for energipulver og energidrik. Derfor finder du altid et stort og spændende udvalg af energiprodukter i absolut topkvalitet. Bestil trygt dine varer online her på webshoppen. Du modtager lynhurtigt din bestilling og får en fremragende service med blandt andet mulighed for at bytte i de fysiske SPORT 24 butikker.

Energibarer og energi gel giver dig overskud i træningen

Når du træner hårdt fysisk, har kroppen brug for ekstra meget energi, hvis du skal undgå at "gå kold". Den ekstra energi er desværre stort set umulig at få igennem den almindelige kost. Både fordi kroppen har brug for en meget høj og koncentreret tilførsel af energi på én gang, og fordi energien helst skal indtages umiddelbart inden - samt under selve - træningen eller kampen. Med energibarer og energi gel løses problemet dog smart, så du hurtigt og effektivt kan få tilført den nødvendige energi til kroppen. Både energi gel og energibar er desuden nem at have med og kan hurtigt spises i en kort pause eller under din langdistancetræning.

Indtag din energibar på det rigtige tidspunkt

Det mest optimale tidspunkt for indtagelsen af en energibar, er mens pulsen er lav. På dette tidspunkt kan kroppen nemlig bedst optage energien, så du får det maksimale ud af din træning. Derfor er tiden lige inden træningen rigtig god, ligesom en pause, hvor pulsen kan komme ned, også er ideel. Det anbefales endvidere at spise cirka én energibar i timen.

Væn kroppen til energibar og energi gel

Energi gel og energibarer kan give alle sportsudøvere et tiltrængt energiboost. Dog er det særlig nødvendigt i forbindelse med udholdenhedssport og er derfor stort set uundværligt for eksempelvis cykelryttere og langdistanceløbere. Det er desuden en rigtig god idé at anvende energibarer og energi gel under selve træningen og ikke kun til konkurrence. Det kan nemlig være en stor fordel at "øve" sig i at indtage specielt energi gel. Det gælder både rent praktisk i forhold til indtagelsen og fordi maven typisk skal vænne sig til at modtage den store og koncentrerede mængde energi. Reagerer maven på en uhensigtsmæssig måde, er det i hvert fald uheldigt, hvis det sker under en konkurrence eller et længe ventet motionsløb.

Køb trygt din energi gel online hos SPORT 24

Energi gel er optimalt under selve træningen, mens en energibar både kan indtages før og under træningen. Derudover fungerer en energibar også perfekt som et godt mellemmåltid i løbet af dagen, når du har brug for et ekstra skud energi. Både barer og energi gel fås i forskellige udgaver og smagsvarianter, så du helt sikkert kan finde en, der bliver din favorit. Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af både energibarer og energi gel i absolut topkvalitet. Så bestil allerede nu online på SPORT24.DK og boost din træning maksimalt. Nethandel hos SPORT 24 er altid nemt, sikkert og lynhurtigt!