Håndboldfodtøj til kvinder

61 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 28 af 61 produkter

Bredt udvalg af håndboldsko til damer

2019 var året, hvor de danske håndboldherrer vandt VM for første gang, og der er ingen tvivl om, at håndboldfeberen har grebet Danmark på både herre og damesiden. Er du blevet inspireret af de velspillende herrer på det danske landshold? Så gælder det om finde håndboldfodtøjet frem, så du kan ramme banen i topform. Hos SPORT 24 har vi et bredt udvalg af smart håndboldfodtøj til damer, hvis du mangler nye sko til den kommende sæson. Vores håndboldfodtøj til kvinder fås i alle størrelser og typer.

Hvad gør en god damehåndboldsko?

Når du skal vælge håndboldfodtøj til damer, så er der flere ting at huske på. Du skal nemlig have en velsiddende sko, som kan passe på dig og dine fødder. Knæ, ryg og ankler er ofte udsatte områder, og du kan forhindre overbelastning af disse ved at vælge en sko med god stødabsorbering og de rette kvaliteter. Skoen må hverken være for bred eller smal, da du risikerer ankelskader ved at vride om. Derudover skal du have en sko med en fast hælkappe, så skoen kan følge fodleddets bevægelser. Hos SPORT 24 har vi et bredt udvalg af håndboldfodtøj til kvinder.

Vælg sko efter din spillertype

Når du skal vælge nyt håndboldfodtøj, så er det vigtigt at have din spillertype in mente. Er du den hurtige og finteglade playmaker eller fløj, så kan du med fordel bruge fleksible sko med en flad sål, så du har tæt kontakt med gulvet. De lidt fysisk større og tungere spiller som f.eks. forsvars- og bagspillere bør investere i en stabil sko med en blød og tyk mellemsål. Skoen skal også have en god stødabsorbering. Målmænd har også brug for en sko med tæt kontakt til gulvet, og særligt klassikeren adidas Handball Spezial gør sig godt til dette formål.

Flotte og funktionelle håndboldsko til damer

Selvom det er vigtigt at vælge håndboldfodtøj til damer ud fra funktionaliteten, så gør det heller ikke noget, at skoene også er fede at se på. På SPORT24.DK har vi mange gode og flotte håndboldsko til kvinder fra store producenter som adidas og Asics. Skoene fås i mange fede farver, og der er sko til enhver spillertype. Hvis du bestiller hos SPORT24.DK, så husk på, at du bør forvente 1-2 leveringsdage. Du har altid 365 dages returret samt mulighed for at bytte dine varer i vores fysiske butikker.