Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Helly Hansen skijakker

3 produkter

Filtrer
Sortering
Bæredygtighed50%
Helly Hansen
DKK 3,000
DKK 1,500
50%
Helly Hansen
DKK 3,500
DKK 1,750
36%
Helly Hansen
DKK 2,500
DKK 1,600
Viser 3 af 3 produkter

Helly Hansen skijakker til passionerede skiløbere

En ambitiøs skiløber må ikke gå ned på sit outfit – uanset omdu er amatør eller øvet på pisterne. Iført en Helly Hansen skijakke har du helt styr på skioutfittet. Her på siden finder du vores udvalg af skijakker fra Helly Hansen. Find den skijakke, der matcher dig bedst på funktion og stil.

Din Helly Hansen skijakke er norsk kvalitet

Hvem ved mere om skisporten end det folkefærd, der er født med ski på? Helly Hansen er et norsk sportsmærke med fokus på skisporten, outdoor og eventyr. Du er altså garanteret en skijakke fra et mærke, som ved alt om, hvad du har brug for på pisten og i de kolde elementer. Helly Hansen skijakker er altid:

  • Funktionelle
  • Detaljerige
  • Velsiddende
  • Mobile

Start ud på pisten iført en skijakke med høj komfort, og oplev samme høje komfort efter flere timer på ski. Helly Hansen skijakken er altid designet med lige præcis de detaljer og funktioner, du har brug for i det bjergede snelandskab. Du holder varmen og den frie bevægelighed takket være kvalitetsmaterialer, der holder din hud tempereret og din krop fri til at bevæge sig.

Køb din Helly Hansen skijakke hos SPORT 24

Hos SPORT 24 er vi vilde med skisporten. Vi elsker, når sport og leg kan gå hånd i hånd, og det er bestemt tilfældet på pisten. Køb Din Helly Hansen skijakke hos os samt dit øvrige skioutfit og tilbehør. Vi har et kvalitetssortiment af skijakker, skibukser, støvler og tilbehør til hele familien. I sæsonen kan du også altid købe de fedeste Helly Hansen skijakker og bukser i din lokale SPORT 24 butik. Vi glæder os til at klæde dig på til skiferien.