Danmarks landsholdstrøje og merchandise

14 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 14 af 14 produkter

Køb en hummel landsholdstrøje og støt de danske stjerner

Danmarks fodboldlandshold har i perioder været blandt verdens allerbedste fodboldhold. Det vidner DBU fodboldlandsholdets imponerende placering som nummer 3 på FIFA’s verdensrangliste i 1997 om. Før og siden dén placering har fodboldspillerne i den flotte DBU hummel landsholdstrøje dog haft svært ved for alvor at markere sig så højt på verdensranglisten; om end Danmark tit har været at finde i top 10. Til gengæld husker de fleste danskere tydeligt den historiske og eventyragtige EM triumf i Sverige den 26. juni 1992. Disse historiske opmuntringer gør, at hele vores lille nation elsker det danske landshold og støtter drengene i den stolte DBU landsholdstrøje, når de kæmper sig frem mod nye store triumfer – med et brændende håb om et nyt fantastisk eventyr om den stolte fodboldnation i DBU fodboldtrøjen!

De glade fodbold 80’ere i den stolte landsholdstrøje

DBU, Dansk Boldspil-Union, blev grundlagt i 1889 og er det øverste ledelsesorgan for fodbolden i Danmark – og altså det danske landshold. Danmarks fodboldlandshold kvalificerede sig første gang i nyere tid til en stor international slutrunde i 1984, da Europa Mesterskabet blev afholdt i Frankrig. DBU landsholdet tabte efter straffesparkskonkurrence til Spanien i semifinalen og blev noteret for en overraskende 3. plads. To år efter sprudlede det danske DBU landshold endnu engang da holdet i DBU fodboldtrøjen tog hele verden med storm ved VM i Mexico - selvom holdet røg ud efter et historisk 1-5 nederlag til Spanien i ottendedelsfinalen.

Vi er røde, vi er hvide

Efter den fantastiske opblomstring i 1980’erne fik holdet pludselig hele landets opbakning og roliganbevægelsen blev en realitet i 1986 som følge af landsholdets gode resultater og underholdende spil. I denne periode bestod landsholdet af en lang række fantastiske fodboldspillere, der alle spillede fantastisk fodbold iført den stolte DBU fodboldtrøje - med navne som Michael Laudrup, Preben Elkjær, Allan Simonsen, Frank Arnesen og Morten Olsen i spidsen. Disse legendariske fodboldspillere, de gode resultater og det offensive fodboldspil på banen, resulterede i en massiv efterspørgsel på landsholds merchandise og danske landsholdstrøjer. Siden de glade 80’ere er det derfor nærmest blevet et must at iføre sig den danske landsholdstrøje, når Danmark spiller landskamp.

Den største triumf i en DBU fodboldtrøje

I 1992 indtræf en af de største overraskelser i slutrundesammenhæng, da det danske DBU landshold kom med på et afbud – og gik hele vejen, da de vandt EM guldet på imponerende vis. DBU landsholdet var ud - over Peter Schmeichel og Brian Laudrup - uden nævneværdige europæiske profiler i landsholdstrøjen, men DBU landsholdet levede på et fantastisk sammenhold og en nærmest provokerende uimponerethed over de stjernespækkede modstandere. De ihærdige fodboldspillere i DBU landsholdstrøjerne gik simpelthen på banen med en meget ligefrem attitude og spillede op mod selv de største landshold i verden. Det blev en historiefortælling, som var H.C. Andersen værdig - og som de fleste danskere ikke kan huske tilbage på uden at få gåsehud... Du husker sikkert selv, hvor du var, da de gæve fodboldspillere i den danske landsholdstrøje vandt EM – og måske havde du selv en flot DBU fodboldtrøje på, da du heppede på dem?

Køb din hummel landsholdstrøje hos SPORT 24

Hos SPORT 24 elsker vi de fantastiske historiefortællinger om drengene i den danske landsholdstrøje. Derfor sætter vi en ære i, at du altid kan finde det nyeste landsholdstøj lige her på shoppen og i de mange fysiske SPORT 24 butikker. Støt Danmarks fodboldlandshold og vær iført den rigtige DBU fodboldtrøje på holdets vej mod den næste store fodboldtriumf.

Vi tilbyder altid et stort udvalg af den danske landsholdstrøje, så du både kan købe en hummel landsholdstrøje med korte ærmer og en landsholdstrøje med lange ærmer. Derudover finder du naturligvis både den danske hjemmebanetrøje og udebanetrøje her på siden.

Landsholdet er selvfølgelig ikke kun for voksne. Derfor kan du også købe den flotte hummel landsholdstøje til børn samt en mini landsholdsdragt til de mindste børn i familien. I toppen af siden kan du filtrere, så du kun får vist landsholdstrøjer til børn. Nemt og enkelt.

Se også udvalget af landsholdstrøjer og merchandise fra en række andre store fodboldnationer: