Skisæt til børn

2 produkter

Filtrer
SizeVis liste
110 - 116
116 - 122
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Drenge
(1)
Piger
(2)
Pris
DKK 500
DKK 500
MærkerVis liste
Graffiti
(2)
FarverVis liste
Grå
(1)
Lilla
(1)
Pink
(1)
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
64%
Graffiti Gumi Skisæt Børn
Graffiti
DKK 1,400
DKK 500
64%
Graffiti Gumi Skisæt Børn
Graffiti
DKK 1,400
DKK 500
Viser 2 af 2 produkter

Lad legen og glæden få frit løb med et skisæt til børn

Med et godt skisæt til børn er junior klædt på til sjov og leg i sneen - uanset om familien skal på skiferie eller på den lokale kælkebakke. Et skisæt skal holde dit barn godt beskyttet mod kulde og våd sne samt sikre en optimal bevægelsesfrihed, så glæden og komforten bevares hele dagen lang. Hos SPORT 24 elsker vi vinteren og de kolde dage med snevejr, hvor legen kan få frit løb. Derfor finder du altid et godt udvalg af funktionelle, velsiddende og smarte skisæt til børn.

Et godt skisæt holder sne og kulde ude

Et skisæt består af både skijakke og skibukser, så hele kroppen er pakket godt ind og dit barn kan holde varmen, når frostvejret bider. Et godt skisæt er fremstillet i funktionelle materialer, som både holder sne og slud ude og samtidig lader kroppen ånde. På den måde sikres dit barn en optimal komfort, hvor kroppen holdes tør og godt tilpas uanset aktivitetsniveauet. Når du skal købe skisæt til børn, er det en god idé at vælge en model, der tilbyder et vandsøjletryk på mindst 5.000 mm - og gerne højere. Det sikrer nemlig, at kroppen holdes tør, når barnet kravler, sidder og tumler rundt i den våde sne.

Hvilke detaljer skal skisættet have?

Udover at være fremstillet i et funktionelt materiale, der lader kroppen ånde og samtidig sørger for en god beskyttelse mod vind og vand, er der flere detaljer, du bør overveje, når du køber skisæt til børn. I vores produktbeskrivelser kan du således læse mere om de forskellige skisæt og finde ud af om de er designet med nogle af disse features:

  • Hætte på skijakken
  • Seler og støvlestropper på skibukserne
  • Reguleringsmuligheder
  • Tapede syninger
  • Slidstærke paneler
  • Lommer
  • Reflekser

Modtag dine varer om 1-2 hverdage

På SPORT24.DK garanterer vi, at du altid får en hurtig og sikker nethandel. Vores lager pakker og sender nemlig dine varer, så du modtager din pakke efter blot 1-2 hverdage. Derudover tilbyder vi hele 365 dages returret, hvor du enten kan sende varerne tilbage til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, hvor personalet tager mod dig med et smil og en hjælpende hånd.