☀ UDSALGET fortsætter | Spar op til 50% lige HER > ☀

Skijakker til børn

(24 produkter)

Spændende sortiment af skijakker til børn

Uanset om familien skal på skiferie, eller junior mangler en god jakke til hverdagsbrug i børnehave eller skole, er der masser af komfort at hente i en lækker skijakke til børn. En børneskijakke byder nemlig typisk på en god blanding af et smart, sporty design og høj funktionalitet, der holder kroppen både varm og tør. Her på siden finder du vores store og spændende sortiment af lækre skijakker til børn - og der er noget for enhver smag.

Hold regn og sne ude

Når du står på ski, skal dit tøj kunne beskytte dig effektivt mod både kulde og sne. Derfor er det vigtigt, at en skijakke til børn er fremstillet i en super funktionel kvalitet, med gode varmeregulerende egenskaber og et fornuftigt vandsøjletryk, der som minimum ligger på omkring 3.000 mm og allerhelst højere. Skal skijakken hovedsageligt bruges til hverdagsbrug i den ofte våde danske vinter, anbefaler vi, at du finder en skijakke med et vandsøjletryk på mindst 5.000 mm. På den måde er du godt beskyttet på nedbørsdage med regn, sne og slud.

Få overblik over de mange smarte detaljer

Udover at være forsynet med en varm foring og fremstillet i et let og funktionelt materiale, er skijakker til børn ofte designet med en række smarte detaljer, der kan være værd at kigge nærmere på:

  • Hætte - eventuelt aftagelig og justerbar
  • Beskyttende stormflap foran den gennemgående lynlås
  • Blød hagebeskytter
  • Velcroregulering i ærmeafslutningerne
  • Tætsiddende manchetter med tommelhuller
  • Justering i jakkens nederste kant
  • Lommer
  • Reflekser

Hvilke af disse detaljer de forskellige skijakker til børn er designet med, kan du læse mere om i vores produktbeskrivelse, som du finder ved at klikke på jakken, som du er interesseret i.

Køb kvalitets skijakker til børn hos SPORT 24

Sortimentet hos SPORT 24 er stort og fyldt med børneskijakker i høj kvalitet, så dit barn kan blive optimalt beskyttet vinteren igennem, og når I tager på skiferie. Find din favoritmodel og bestil den hjem - du modtager dine varer efter blot 1-2 hverdage og kan naturligvis benytte dig af vores gode bytteservice. Du har således hele 365 dages returret og mulighed for også at bytte i vores fysiske SPORT 24 butikker.