Cyber Monday | SPAR 25% på ALT* | Gælder i

Vinter beklædning til børn

243 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Bæredygtighed63%
ZigZag
DKK 800
DKK 400
Cyber Monday pris DKK 300
50%
Champion
DKK 600
DKK 400
Cyber Monday pris DKK 300
Bæredygtighed63%
ZigZag
DKK 800
DKK 400
Cyber Monday pris DKK 300
Bæredygtighed52%
Weather Report
DKK 1,100
DKK 700
Cyber Monday pris DKK 525
Bæredygtighed46%
adidas
DKK 700
DKK 500
Cyber Monday pris DKK 375
Bæredygtighed46%
hummel
DKK 900
DKK 650
Cyber Monday pris DKK 487.5
Bæredygtighed25%
The North Face
DKK 1,250
Cyber Monday pris DKK 937.5
Bæredygtighed46%
hummel
DKK 900
DKK 650
Cyber Monday pris DKK 487.5
53%
ZigZag
DKK 400
DKK 250
Cyber Monday pris DKK 187.5
53%
ZigZag
DKK 400
DKK 250
Cyber Monday pris DKK 187.5
50%
ZigZag
DKK 600
DKK 400
Cyber Monday pris DKK 300
Bæredygtighed25%
Peak Performance
DKK 1,700
Cyber Monday pris DKK 1,275
Bæredygtighed63%
ZigZag
DKK 800
DKK 400
Cyber Monday pris DKK 300
25%
adidas
DKK 1,000
Cyber Monday pris DKK 750
Bæredygtighed25%
hummel
DKK 200
Cyber Monday pris DKK 150
Bæredygtighed57%
ZigZag
DKK 700
DKK 400
Cyber Monday pris DKK 300
25%
adidas
DKK 1,000
Cyber Monday pris DKK 750
Bæredygtighed59%
ZigZag
DKK 1,000
DKK 550
Cyber Monday pris DKK 412.5
25%
Helly Hansen
DKK 550
Cyber Monday pris DKK 412.5
25%
Helly Hansen
DKK 1,200
Cyber Monday pris DKK 900
Viser 28 af 243 produkter

SPORT 24 gør piger og drenge klar til den første sne

Kan du huske glæden ved sne fra den gang, du var barn? Man stod og kiggede ud ad vinduet og ventede på, man kunne få lov til at løbe ud og lege i de hvide dynger. Den følelse eksisterer stadig hos børn. Der er ikke noget, der er mere fantastisk, end når sneen falder, og derfor kan det kun gå for langsomt med at komme ud at kælke, bygge snemænd og have sneboldkamp, når først der har lagt sig et fint lag sne. Og derfor er det en god ide at sørge for altid at være forberedt med det rette vintertøj til børn - og den kan du finde her hos SPORT 24.

Det rette vintertøj til børn holder på kropsvarmen

Godt vintertøj og skitøj til børn viser sig ofte at være den store forskel på en god og en dårlig oplevelse i den kolde og til tider våde sne. Undgå at få ødelagt den store glæde ved endelig at kunne komme ud og lege i sneen - klæd børnene godt på, så de holdes varme og tørre. Når man som barn skal ud at lege i sneen, så er man udmærket klar over, det kommer til at blive en kold fornøjelse. Det skal dog ikke afholde friske piger og drenge fra at komme ud og derfor finder du hos SPORT 24 både:

  • Vanter
  • Huer
  • Halsedisser
  • Flyverdragter
  • Skibukser
  • Skijakker
  • Skiundertøj
  • Skistrømper

Børn skal ikke føle sig hæmmet i deres leg

Derudover skal man også finde det vintertøj til børn, der har den rette størrelse og pasform. På den måde sikrer man nemlig, at barnet ikke føler sig utilpas eller generet af for eksempel lynlåse, stramme stoffer eller løstsiddende bukser. Det kan nemlig være med til at hæmme børnene markant, hvis de ikke føler sig rigtig tilpas i deres vintertøj, og derfor kan det gøre den fantasifulde leg sværere at nyde. Find derfor hos SPORT 24 sømme der er skjulte, lynlåse der sidder under et lag stof og materialer, der er både vind- og vandtætte. Med andre ord byder sortimentet på et væld af funktionelt vintertøj og skitøj til piger og drenge, der elsker at være udendørs - også når temperaturen er lav og sneen indbyder til vinterens sjove lege.

Vintertøj til børn skal være let at få af og på

Når man skal finde det rette vintertøj og skitøj til børn, skal man også sørge for, det er let at få af og på. Barnet skal selv kunne hoppe i flyverdragten og spænde støvlerne, og så skal det være mindst lige så let at hoppe ud af tøjet igen. Det er især relevant, når blæren er ved at være fyldt, og så tager det bare ofte for lang tid at få børnenes vintertøj af, hvis det sidder for besværligt fast på kroppen. Hos SPORT 24 er vintertøjet derfor let at håndtere for både piger og drenge, og så kan det holde til hverdagens brug, og nemt komme af, når travlheden melder sig.

Vintertøj i høj kvalitet som både børn og forældre vil elske

I sortimentet af vintertøj og skitøj til børn hos SPORT 24, er du altid sikret høj kvalitet fra en lang række af de bedste sportsmærker på markedet - alle med stor erfaring indenfor vintersport. Produkterne er nøje udvalgt af vores dygtige indkøbere, der sætter en ære i at finde lækkert vintertøj, som både børn og deres forældre vil elske.

Børnene vil nyde de bløde og lette materialer, den velsiddende pasform samt den varmeisolerende effekt, som effektivt sørger for at de ikke bliver kolde på legepladsen. Derudover sørger de moderne farver og de flotte mønstre - hvis man er til det - for kærlighed ved første blik, så tøjet med glæde bliver taget på dag efter dag. Forældrene vil uden tvivl sætte pris på den slidstærke kvalitet, som vintertøjet til piger og drenge er fremstillet i. Slidstærkt vintertøj til børn giver øget levetid og mulighed for at vaske tøjet, når det trænger - uden at du skal bekymre dig om holdbarheden.

Nem filtrering giver dig hurtigt overblik over det store udvalg

Uanset om du er på jagt efter et svedtransporterende inderste lag, et varmende mellemlag eller et ydrelag med gode åndbare samt vind- og vandtætte egenskaber til dit barn, finder du altid et spændende udvalg af vintertøj og skitøj lige her på siden. Husk at du har en lang række praktiske muligheder for at filtrere på siden, så du hurtigt og nemt kan indsnævre udvalget til eksempelvis de kategorier, farver og mærker, som passer præcis til dine ønsker og behov. Derudover kan du naturligvis læse meget mere om de enkelte produkter, ved at klikke på dem og finde den tilhørende produktbeskrivelse. Har du yderligere spørgsmål til varen, er du naturligvis altid meget velkommen til at skrive til vores søde og dygtige kundesupportere, der sidder klar til at give dig hurtigt svar på din henvendelse.

Se vores store udvalg af lækkert vintertøj i Merinould.

Nem og sikker nethandel hos SPORT 24

Når du vil købe nyt vintertøj og skitøj til børn, er SPORT 24 det sikre sted at starte søgningen. Du finder altid et stort udvalg af spændende produkter i allerhøjeste kvalitet og der er masser af flotte styles til både piger og drenge. Handler du online her på SPORT24.DK, får du hurtigt leveret dine varer. Vores lager sender således din ordre afsted indenfor kun 1-2 hverdage, så børnene ikke skal vente længe på deres nye vintertøj. Fortryder du dit køb tilbyder vi hele 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller besøge en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, hvor du naturligvis også kan bytte dine varer.

Som VIP medlem hos SPORT 24, kan du ovenikøbet få fri fragt og retur, ligesom du optjener bonus på dine køb - uanset om du handler i butik eller på webshoppen. Det er helt gratis at blive medlem af vores kundeklub og du kan naturligvis til enhver tid melde dig ud, hvis du ikke ønsker at være medlem mere. Du kan læse meget mere om alle de mange spændende VIP fordele og lynhurtigt melde dig ind lige her.