✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 39%
  hummel Bella Vinterjakke Børn
  hummel hummel Bella Vinterjakke Børn
  900 DKK 550 DKK
 2. 39%
  hummel Joshua Vinterjakke Børn
  hummel hummel Joshua Vinterjakke Børn
  900 DKK 550 DKK
 3. 40%
  hummel Jeanne Parka Vinterjakke Børn
  hummel hummel Jeanne Parka Vinterjakke Børn
  750 DKK 450 DKK
 4. 57%
  Graffiti Savoie Flyverdragt Børn
  Graffiti Graffiti Savoie Flyverdragt Børn
  700 DKK 300 DKK
 5. 57%
  Graffiti Savoie Flyverdragt Børn
  Graffiti Graffiti Savoie Flyverdragt Børn
  700 DKK 300 DKK
 6. hummel Cosmo Vinterjakke Børn
  hummel hummel Cosmo Vinterjakke Børn
  900 DKK

Vinter beklædning til børn

(292 produkter)

Som barn er der intet mere glædesfyldt end sne

Kan du huske glæden ved sne fra den gang, du var barn? Man stod og kiggede ud ad vinduet og ventede på, man kunne få lov til at løbe ud og lege i de hvide dynger. Den følelse eksisterer stadig hos børn. Der er ikke noget, der er mere fantastisk, end når sneen falder, og derfor kan det kun gå for langsomt med at komme ud at kælke, bygge snemænd og have sneboldkamp, når først der har lagt sig et fint lag sne. Og derfor er det en god ide at sørge for altid at være forberedt med den rette vinterbeklædning til børn - og den kan du finde her hos SPORT 24.

Den rette vinterbeklædning til børn holder på kropsvarmen

Når man som barn skal ud at lege i sneen, så er man udmærket klar over, det kommer til at blive en kold fornøjelse. Derfor finder du hos SPORT 24 både:

 • Vanter
 • Huer
 • Halsedisser
 • Flyverdragter
 • Skibukser
 • Skijakker

Børn skal ikke føle sig hæmmet i deres leg

Derudover skal man også finde den vinter-beklædning til børn, der har den rette størrelse og pasform. På den måde sikrer man nemlig, at barnet ikke føler sig utilpas eller generet af for eksempel lynlåse, stramme stoffer eller løstsiddende bukser. Det kan nemlig være med til at hæmme én markant, hvis ikke man føler sig rigtig tilpas i sin vinterbeklædning til børn, og derfor kan det gøre den fantasifulde leg sværere at udfylde. Find derfor hos SPORT 24 sømme der er skjulte, lynlåse der sidder under et lag stof og materialer, der er både vind- og vandtætte.

Vinterbeklædningen til børn skal være let at få af og på

Når man skal finde den rette vinterbeklædning til børn, skal man også sørge for, det er let at få af og på. Barnet skal selv kunne hoppe i flyverdragten og spænde støvlerne, og så skal det være mindst lige så let at hoppe ud af tøjet igen. Det er især relevant, når blæren er ved at være fyldt, og så tager det bare ofte for lang tid at få vinterbeklædningen til børn af, hvis det sidder for besværligt fast på kroppen. Hos SPORT 24 er beklædningen derfor let at håndtere for både børn og voksne, og så kan den holde til hverdagens brug, og nemt kan komme af, når travlheden melder sig.