☀ Grundet sommerferie har vi i øjeblikket længere leveringstid ☀

Mest populære produkter

  1. Head B1 Justerbar Isskøjte
    Head Head B1 Justerbar Isskøjte
    500 DKK

Skøjter til børn

1 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
27 - 30
31 - 33
ButikVis liste
Sport24outlet - 8600 Silkeborg
(1)
Sport24outlet - 8800 Viborg
(1)
Sport24outlet - 2730 Herlev BIG Center
(1)
Sport24 - 8600 Silkeborg
(1)
Sport24 - 9200 Aalborg Storcenter
(1)
Sport24 - 6000 Kolding City
(1)
Sport24 - 6100 Haderslev
(1)
Sport24 - 2300 København Field's
(1)
Sport24 - 1560 København Fisketorvet
(1)
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Drenge
(1)
Piger
(1)
Pris
DKK 500
DKK 500
MærkerVis liste
Head
(1)
FarverVis liste
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 1 af 1 produkter

Tag familien med på tur

Har du lyst til at bruge kvalitetstid med børnene? Vil du gerne have frisk luft og motion, imens børnene er fortræffeligt underholdt? Så bør du overveje at forsyne hver af dem med et par af vores skøjter til børn. SPORT 24 tilbyder skøjter af høj kvalitet i alle størrelser, så både voksne og børn kan have det sjovt på isen. Derfor kan du roligt tage familien under armen og nyde en dejlig eftermiddag på glatbanen - og mon ikke der også bliver tid til en kop varm kakao bagefter?

Skøjteløb er godt for børn

Udover at være en hyggelig aktivitet for hele familien, er skøjteløb godt for børn i alle aldre. Det giver nemlig god motion, træner balancen og styrker kroppens muskulatur. For børn er skøjteløb også en god mulighed for at brænde noget krudt af, fordi de aktiverer hele kroppen, når de glider henover isbanen med et stort grin over læberne. Daglig motion og frisk luft gør det lettere for dem at koncentrere sig i løbet af dagen og at falde hurtigt i søvn, når du putter dem. Det lyder ikke så tosset, vel?

Husk at vedligeholde børnenes skøjter

Når du og familien kommer hjem fra en skøn eftermiddag på skøjtebanen, er det en god idé at rengøre både dine og børnenes skøjter, så I kan bruge dem igen og igen. Det kan klares med et snuptag og forlænger skøjternes holdbarhed betragteligt. Snup en tør klud eller et viskestykke, og tør både støvler og klinger af, så de ikke får belægninger på grund af fugt. Sæt eventuelt nogle bløde stofbeskyttere på klingerne, så de kan absorbere overskydende fugt. Hvis klingerne alligevel bliver slidt over tid, skal de blot have en slibetur, og så er de som nye.

Mange års sjov på isen

Hvis du er blevet ivrig efter at tage børnene med på skøjtebanen, har vi gode nyheder til dig. Du får nemlig dit nye fodtøj i hænde kun 1-2 hverdage efter bestilling. Hvis du eller dine børn mod forventning er utilfredse med deres skøjter, kan de returneres til vores webshop eller i vores fysiske butikker i helt op til 365 dage. Derfor kan du roligt købe skøjter til hele familien og glæde dig til mange års sjov på isen med både store og små. I ønskes rigtig god fornøjelse fra os i SPORT 24.