NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Skisæt

1 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 1 af 1 produkter

Fantastisk skiferie med det rigtige skisæt

Skiløb er en sjov og udfordrende motionsform, som hele familien kan opleve sammen. Men hvis skiferien skal være en god og behagelig oplevelse, er det vigtigt at have det rigtige skisæt, som kan holde dig både tør og varm - hele dagen! Med det rigtige skisæt undgår du at blive kold og våd - så du kan give den maksimal gas på pisterne, sammen med vennerne eller din familie...

Et skisæt giver dig optimal komfort og bevægelsesfrihed

Et skisæt er én af de vigtigste forudsætninger for at få en god skiferie - for hvis du ikke har den rette påklædning på skiferien, vil du hurtigt risikere, at din skiferie bliver en kold og klam fornøjelse. Derudover giver et skisæt dig også optimal komfort og bevægelsesfrihed, så du kan dyrke skisporten, uden at tøjet virker hæmmende for dit skiløb.

Vælg det rigtige skisæt

Når du skal investere i et nyt skisæt, er det vigtigt at kigge på skisættets evne til at modstå vand, samt hvor god åndbarheden er i de forskellige modeller. Dét har nemlig stor betydning for, at du ikke bliver våd og kold, når du dyrker skisporten på pister og løjper.

Vandsøjletryk

Vandsøjletrykket fortæller, hvor godt dit skisæt er til at holde vand ude. Jo højere tal, jo mere vandtæt er din skijakke. Et vandsøjletryk på 3-4000 mm er typisk nok til, at du ikke bliver våd. Det anbefales dog at vælge et sæt som minimum har et vandsøjletryk på 5-10.000 mm.

Åndbarhed

Åndbarhed er ligeledes en meget vigtig faktor, når du skal vælge dit nye skisæt. Jo højere åndbarhed dit skisæt har, jo nemmere kan din krop komme af med sveden - og jo mindre vil du på sigt komme til at fryse. Dit skisæt bør minimum have en åndbarhed på 3000 g/m2/døgn - det mest hensigtsmæssige er dog at vælge et skisæt, der minimum har en åndbarhed på 5-10.000 g/m2/døgn.

Derudover er et godt skisæt også kendetegnet ved at have:

  • Tapede syninger - så vandet ikke kan trænge igennem tøjets mest sårbare steder.
  • En tætsiddende pasform for optimal bevægelighed - så du kan stå på ski uden at blive hæmmet i dine bevægelser.
  • Snefang - så du undgår at få sne ind under jakken.
  • Gode, robuste og store lynlåse - for lynlåsene bliver typisk brugt mange gange under en skiferie og desuden er det klart en fordel, hvis lynlåsen er nem at få fat på, selvom du har handsker på hænderne.

Gør dig klar til en fantastisk skisæson - køb dit skisæt her

Hos SPORT 24 finder du et bredt udvalg af smarte og funktionelle skisæt, som kan holde dig tør og varm under hele din skiferie. Så køb dit skitøj hos SPORT 24 eller i en af vores mange fysiske butikker og gør dig klar til en fantastisk skisæson, hvor du kan holde varmen og undgå at blive gennemblødt. God fornøjelse!

 

Se også vores udvalg af Helly Hansen skiundertøj