Skihandsker & skiluffer

54 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 54 produkter

Gode skihandsker og skiluffer kan redde skiferien

Uanset om du står på ski i hård frost eller tøvejr, er et par gode skihandsker eller skiluffer en nødvendighed på skiferien. Bliver dine hænder først kolde og våde kan det nemlig give ubehagelige smerter i hænder og fingre, som hurtigt kan ødelægge dine oplevelser på pisterne. Derfor anbefales det, at du nøje udvælger et par skihandsker eller skiluffer i god kvalitet, inden du sætter kursen mod dit favorit skisportssted. Dét kan nemlig redde båden dagen og hele skiferien fra at blive en kold, våd og ubehagelig oplevelse!

Vælg den helt rigtige model

Inden du vælge dine skihandsker / skiluffer, er der en række vigtige punkter, der bør være opfyldt, så du får den bedst mulige oplevelse på din skiferie:

  • Varme - for at dine fingre ikke skal blive kolde og stive, bør skihandskerne være forsynet med en effektiv varmeisolering og gerne et blødt varmt inderfor direkte mod huden.
  • Vandtætte - for at være sikker på at dine hænder ikke bliver gennemblødte af kontakten med den våde sne, skal handskerne være forsynet med en vandtæt membran. Det kunne f.eks. være en Gore-Tex® membran, som er den mest kendte, men visse andre membran-teknologier klarer også opgaven godt.
  • Pasform - for at sikre størst mulig køreglæde på skiløjperne er det desuden vigtigt, at skihandskerne sidder perfekt på dine hænder. En velsiddende pasform, giver dig nemlig større bevægelsesfrihed og bedre kontrol med dine skistave. De fleste kvalitetsmodeller er forsynet med et velsiddende skaft og kan i øvrigt reguleres med et spænde over håndleddet.
  • Greb - da skihandsker bruges aktivt, er det vigtigt, at materialet i håndfladen er fremstillet i en slidstærk kvalitet, der samtidig giver dig et perfekt greb. Dét giver skihandskerne en længere levetid og sørger for, at du har maksimal kontrol over dine skistave.
  • Størrelse - for at sikre den bedste komfort, er det vigtigt med en forholdsvis tætsiddende pasform rundt om selve hånden. Dog skal der ved fingrene være en anelse plads, da fingrene ellers risikerer at blive kolde. Den ekstra luft ved fingerspidserne varmes nemlig op og er en meget vigtig del af varmeisoleringen.

Kvalitets skihandsker til hele familien

Her på SPORT24.DK finder du altid et stort udvalg af både skihandsker og skiluffer, der opfylder de nævnte punkter, så dine hænder holdes varme, tørre og komfortable - mens du frit kan koncentrere dig om hyggen i sneen og på skiløjperne. Udvalget er bredt og dækker over mange forskellige skihandsker og skiluffer i suveræn kvalitet til både damer, herrer og børn. Tjek det flotte udvalg og sørg for at hele familien får en komfortabel og helt uforglemmelig skiferie - med funktionelle og velsiddende skihandsker eller skiluffer. Rigtig god fornøjelse på skiferien!