Tysk landsholdstrøje

2 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Fodbold
(2)
Fodboldtøj
(2)
SizeVis liste
128
140
152
164
176
S
M
L
XL
2XL
ButikVis liste
Sport24 - 8000 Aarhus Bruuns Galleri
(2)
Sport24 - 1560 København Fisketorvet
(2)
Sport24outlet - 5220 Odense
(1)
Sport24 - 2300 København Field's
(1)
KønVis liste
Mænd
(1)
Drenge
(1)
Piger
(1)
Pris
DKK 530
DKK 700
MærkerVis liste
adidas
(2)
KlubVis liste
Tyskland
(2)
FarverVis liste
Hvid
(2)
Sortering
Viser 2 af 2 produkter

Den tyske landsholdstrøje har båret flest medaljer

Det tyske landshold har deltaget hele 18 gange ved en VM slutrunde. Det har kastet 4 guldmedaljer, 4 af sølv og 4 af bronze af sig gennem årene, hvilket er den største medaljehøst af samtlige nationer. Ud over de mange medaljer har spillerne i den tyske landsholdstrøje opsamlet en solid slutrundetradition, som næsten altid bærer dem frem til de sjove og afgørende kampe til både EM og VM.

Dykker du ned i den tyske VM historie finder du en række store legender der har båret Tysklands landsholdstrøje, som Franz Beckenbauer – også kendt som ”Der Kaiser” - Gerd Müller og Lothar Matthäus, som alle har fejret store triumfer i den tyske landsholdstrøje. Beckenbauer har for eksempel vundet VM både som landstræner (1990) og som spiller (1974), mens han ved yderligere 2 slutrunder i den tyske landsholdstrøje har hentet sølv og bronze. Tysklands landsholdstrøje har dog også været i VM finalen uden at vinde, som da Vest Tyskland tabte til England i den meget omdiskuterede fodbold VM finale tilbage i 1966.

Bayern har mange spillere Tysklands landsholdstrøje

Det tyske landshold, eller Nationalelf som holdet blandt andet kaldes i hjemlandet, er som sædvanlig med i feltet af favoritter til at vinde den eftertragtede VM titel. Med et hav af spillere fra en af verdens største og mest dominerende klubber - Bayern München - har den tyske landstræner Joachim Löw en bundsolid stamme af spillere med erfaring fra højeste niveau som Bundesligaen og Champions League. Generelt er spillerne i Tysklands landsholdstrøje store profiler, som Joachim Löw dygtigt har formået at give et fantastisk sammenhold, der gør holdet endnu stærkere og mere skræmmende. Spillerne iført den tyske landsholdstrøje står for en spændende, offensiv og særdeles publikumsvenlig spillestil, som de sidste slutrunder har vundet en stadig større fanskare – både i Tyskland og resten af verden.

Der er vilje i de tyske landsholdstrøjer

Op til VM i 2018 i Rusland kommer bærerne af Tysklands landsholdstrøje som forsvarende verdensmestre; dette skete efter en dramatisk VM finale i Brasilien i 2014. Der måtte overtid og et sent mål af Mario Götze til, før tyskerne vandt en snæver 1-0 sejr over Argentina. Derved møder det tyske landshold op som en af favoritterne til at gentage triumfen; og Die Mannschaft vil kæmpe ned næb og klør for at forsvare trofæet og Tysklands landsholdtrøje, samt ligge billet ind på at hjemtage den gyldne VM pokal endnu en gang.

Tysklands landsholdstrøje er skabt af adidas

Tysklands landsholdstrøje er selvfølgelig designet og produceret af det verdenskendte tyske sportstøjsfirma adidas og forsynet med de klassiske 3 striber på skuldrene. Derudover er den rene hvide landholdstrøje forsynet med et design der vækker minder, og som er inspireret af landsholdstrøjen fra 1990, hvor Tyskland – selvfølgelig – vandt VM.

Køb Tysklands landsholdstrøje

Mangler du en tysk landsholdstrøje, så du rigtigt kan heppe på de tyske verdensstjerner og deres underholdende og offensive spillestil, kan du købe den lige her på siden. Du kan vælge den tyske landsholdstrøje til både børn og voksne. Ifør dig den tyske landsholdstrøje og støt Nationalelf på vej mod nye VM-triumfer!

Se udvalget af Tysklands landsholdstrøjer både online samt i de mange fysiske SPORT 24 butikker.