Træningsbukser

179 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 179 produkter

Træningsbukser til restitution og afslapning

Træningsbukser er en kategori, der dækker bredt over alle træningsbukser på SPORT24.DK. Til herrer, damer, piger og drenge findes der komfortable træningsbukser til en aktiv hverdag og en afslappende fritid. Find det par, der matcher din stil og dit behov bedst.

Enkle træningsbukser i et traditionelt look

Et par klassiske træningsbukser er nemme at kende. Uanset hvilket sportsmærke træningsbukserne er fra, er der nogle detaljer, som går igen i modellerne:

  • Loose fit
  • Tilspidsede bukseben
  • Elastik og løbesnor i linningen
  • Rummelige lommer
  • Logo tryk

Derudover er materialevalget altid yderst blødt og behageligt mod huden – lige hvad du har brug for, når du trænger til at slappe af eller restituere efter en hård træning.

Miks sporty med trendy

Hvis du ønsker at skabe en sporty stil, der rammer modens trend, så går du ikke forkert med et par træningsbukser. Miks det sporty afslappede look med en pæn bluse, top eller skjorte alt efter, hvor modig du er. Sneakers passer altid perfekt til træningsbukser, uanset om du er på vej i byen, til sport eller studiet.

Køb træningsbukser hos SPORT 24

I landets fysiske SPORT 24 butikker og online her på webshoppen kan du købe træningsbukser. Vi har over 100 modeller til hele familien. Alle træningsbukser er fra mere eller mindre kendte sportsmærker med flair for kvalitet, pasformer og smarte, funktionelle designs.

I butikkerne er du altid velkommen til at tage en stak træningsbukser med i prøverummet, så du kan finde frem til det helt rigtige par. Her på webshoppen, kan du læse mere om de enkelte modeller på deres varekort samt finde en størrelsesguide, der hjælper dig til at finde den rette størrelse.

Træningsbukser er altid et must i klædeskabet – uanset om du er den aktive eller afslappede type.

Er du også vild med Nike? Her finder du vores spændende udvalg af Nike træningsbukser.