Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret - Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. 30%
  Kari Traa Driva Sports BH Dame
  Kari Traa Kari Traa Driva Sports BH Dame
  500 DKK 350 DKK
 2. 29%
  Puma Active Woven Open Træningsbukser Herre
  Puma Puma Active Woven Open Træningsbukser Herre
  350 DKK
  Medlemspris 250 DKK Bliv medlem - Klik her
 3. 50%
  hummel Callie Seamless Træningstights Dame
  hummel hummel Callie Seamless Træningstights Dame
  350 DKK 175 DKK
 4. 50%
  Kari Traa Ness Sports BH Dame
  Kari Traa Kari Traa Ness Sports BH Dame
  300 DKK 150 DKK
 5. hummel Classic Bee CI Seamless Træningstights Dame
  hummel hummel Classic Bee CI Seamless Træningstights Dame
  250 DKK
 6. 50%
  Kari Traa Tåfis Quarter Træningsstrømper Dame
  Kari Traa Kari Traa Tåfis Quarter Træningsstrømper Dame
  50 DKK 25 DKK

Træningstøj

(1296 produkter)

Træningstøj til aktive mænd og kvinder

Uanset om du træner styrke, smidighed eller prøver at tabe dig, er det vigtigt at være iført funktionelt og velsiddende træningstøj. Dét giver nemlig en god fornemmelse og er med til at motivere dig til at yde maksimalt i træningen. Så hører du til den aktive del af befolkningen, der gerne vil træne og leve sundt, bør du forkæle dig selv med lækkert træningstøj i den bedste kvalitet. Fitness tøj i dén kvalitet finder du lige her på SPORT24.DK!

Gå efter træningstøj i bedste kvalitet

Når du skal vælge træningstøj til fitness, er det en rigtig god idé at sikre, at træningstøjet er:

 • Svedtransporterende - du opnår den bedste træningskomfort, hvis dit træningstøj forbliver let og lækkert, i stedet for at blive tungt og vådt af sveden fra den hårde træning.
 • Åndbart - for ikke at blive overophedet under træningen er det vigtigt, at fitnesstøjet tillader din overskudsvarme at fordampe væk fra kroppen, så du holdes perfekt tempereret.
 • Velsiddende - for at opnå den bedste pasform, bør træningstøjet være ergonomisk designet og fremstillet i en strækbar kvalitet, som sikrer høj bevægelsesfrihed. Herudover er det en stor fordel, hvis syningerne er flade, så gnidningsgener reduceres til et minimum.
 • Komfortabelt - fitnesstøj i bløde og lækre materialer er klart at foretrække, så du kan koncentrere din energi om træningen.

Med ovennævnte punkter opfyldt, er du garanteret at dit nye træningstøj lever fuldstændig op til dine forventninger.

Træningstøj til alle former for træning

Her på shoppen finder du altid et kæmpe udvalg af lækkert træningstøj i absolut bedste kvalitet. Der er sejt træningstøj til dig, der elsker de tunge vægte foran spejlet, samt flot og moderne træningstøj til dig, som ønsker at tabe de overflødige kilo. Kort sagt finder du et kæmpe udvalg af smart fitness tøj uanset om du dyrker vægttræning, yoga, spinning eller allround træning på maskinerne i fitnesscenteret. Find dit næste sæt træningstøj her på SPORT24.DK eller i en af de mange fysiske butikker. Vi sætter nemlig en ære i altid at kunne præsentere det hotteste træningstøj til hele familien!

Er du interesseret i at træne derhjemme, kan du også finde masser af inspiration i vores store univers med hjemmetræning.