Pandebånd

31 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 31 produkter

Pandebånd til alverdens sport

Når pulsen stiger, sveden pibler frem og du er godt i gang med en tilfredsstillende og intensiv træning, skal du ikke stoppes af sved i øjnene. Med pandebånd, der fungerer som svedbånd, er dine øjne i sikkerhed for hår i øjnene og sved løbende fra hårgrænsen. Pandebånd til sport er yderst praktiske til utallige sportsaktiviteter. Du finder dem i et bredt udvalg af styles lige her på SPORT24.DK og i vores butikker landet rundt.

Skab et retro look med sports pandebånd

Pandebånd til sport har et strejf af retro over sig. Især hvis du vælger frotté-udgaven, som er kendt fra tennisverden og en ren klassiker i ketcherspillet. Frotté-udgaven er decideret designet til at være et pandebånd til sport. Det er nemt at tørre sveden af i det sugende materiale, der holder håret godt tilbage på grund af det brede design, og det er super strækbart til alle sportshoveder.

Skab et sporty look med pandebånd til sport

I den anden boldgade af pandebånd til sport finder du de smalle, elastiske pandebånd fremstillet i polyester. På bagsiden har disse pandebånd gerne en silikonebelægning, som hjælper med at holde pandebåndets position ved hårgrænsen. Det smalle pandebånd til sport er typisk brugt til løb, fitness, fodbold og håndbold, hvor håret skal tæmmes for ikke at forhindre udsynet, og sveden skal holde sig på afstand, så du kan fokusere på din indsats.

Køb pandebånd til sport i din sports butik

Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af sports pandebånd. Vi har pandebånd til retrolooket og det sporty, moderne look. Langt de fleste pandebånd til sport er dekorerede med et sportslogo, der vækker genkendelse og kvalitetsstempler produktet. Udvid også looket med svedbånd til håndleddet, der også er superpraktiske til at fjerne sved fra ansigtet. Bliv klar og fokuseret til din sport med sports pandebånd der støtter din indsats. Køb dit næste pandebånd til sport hos SPORT 24.