Kreatin

2 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 2 af 2 produkter

Øg dit naturlige kreatinniveau i kroppen

Kreatin er et naturligt stof, der dannes af aminosyrer i kroppen. Du har altså et naturligt kreatinindhold i kroppen, og der er ingen kendte bivirkninger ved anvendelse af kreatintilskud. Dog vil virkningen variere fra person til person, da alle mennesker har forskellige niveauer af kreatin i kroppen. Dét betyder, at nogle mennesker vil kunne booste deres kreatinniveau kraftigt, mens andre allerede naturligt har depoterne fyldt mere op.

Kreatin kan give øget kapacitet og større muskler

Kreatin hjælper særligt på to punkter i forbindelse med din træning:

  • Øget kapacitet
    Du kan opleve at mærke en øget kapacitet under relativt korte og intense træningsøvelser. Det kan for eksempel være i forbindelse med gentagne serier, når du styrketræner. Det kan også være i forbindelse med træning af korte og gentagne spurter. Med kreatintilskud kan du altså fylde kroppens lager af kreatinfosfat op, hvilket kan give dig et hurtigt og kortvarigt energiboost.
  • Større muskler
    Et øget indtag af kreatin kan stimulere muskelcellerne, så musklerne i forbindelse med styrketræning vil vokse mere. Dette ses typisk i starten af en træningsperiode.

Bedste kvalitet og høj service året rundt

På SPORT24.DK og i de fysiske SPORT 24 butikker finder du kun kreatin pulver i den bedste kvalitet. Så køb trygt dit kreatin pulver hos SPORT 24, så du kan forbedre din præstationsevne og øge muskelmassen. Det skal være nemt og enkelt at bestille sportsprodukter. Derfor får du høj service og lynhurtig levering, når du handler online hos SPORT 24 - døgnet rundt, hele året!