Vi har travlt, og du skal derfor forvente lidt længere leveringstid end normalt

Golf trøjer

14 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 14 af 14 produkter

Undgå at fryse på golfbanen med en kvalitets golftrøje

En golftrøje er nærmest uundværlig, når du spiller golf i Danmark. Hvis du fryser på golfbanen, vil du opleve, at det kan gå ud over dit slag. En golftrøje holder dig varm, og du vil stadig opleve fuld bevægelighed med den bedste kvalitet. Der findes flere forskellige slags golftrøjer, som bruges forskelligt - alt efter om de skal fungere som inderste lag, mellemlag eller som yderste lag. Her på siden finder du et stort udvalg af golftrøjer i den bedste kvalitet, så du fuldt ud kan fokusere på dine slag og glemme vejret.

Golftrøje som inderste lag

Funktionalitet og pasform betyder meget for en golftrøje, der bruges som inderste lag. Den skal være behagelig og lede sveden væk fra kroppen, så du føler optimal komfort. Golftrøjer findes også med høj hals, hvilket hjælper med at holde på varmen og beskytte din hals på køligere dage. Gå efter modeller med materialer som polyester og elastan eller spandex. Derved opnår du både åndbarhed og optimal bevægelsesfrihed, da elastan og spandex er meget strækbare materialer. Et basislag som dette er blevet meget populært i golfverdenen både hos mænd og kvinder.

Golftrøje som mellemlag

I denne kategori af golftrøjer finder du mellemlags jakker. Det vigtige ved mellemlags jakker er, at de er fremstillet i lette materialer, så du opnår fuld bevægelsesfrihed. Her vil du også opleve en fordel ved at vælge modeller, der indeholder strækbare materialer som elastan og spandex. Dette giver dig optimal komfort og pasform, hvilket hjælper med at optimere din ydeevne.

Golftrøje som yderste lag

I blæsende vejr kan det blive en kold fornøjelse på golfbanen uden en golftrøje. Med et vindafvisende yderste lag kan du koncentrere dig om dine slag og glemme kulden. Med en kvalitets vest eller en jakke, der er vind- og vandafvisende, opnår du stadig god åndbarhed, så du føler optimal komfort. Dette er en meget funktionel og praktisk løsning til en kold dag på golfbanen.

I bedre vejr kan en klassisk pullover være at foretrække som yderste lag. Med en pullover ligner du en professionel golfspiller og opnår samtidig en høj komfort via den velsiddende pasform og den bløde bomuldskvalitet.

Den bedste kvalitet - lige her

Du får den bedste kvalitet hos SPORT 24 - både hvad angår holdbarhed, pasform og funktionalitet. Kun det bedste er godt nok til dig på golfbanen. Så bestil direkte her på webshoppen og få leveret din nye golftrøje hurtigt og sikkert. Dine online køb på SPORT24.DK kan desuden byttes i de fysiske SPORT 24 butikker, hvor du også altid kan få professionel hjælp og vejledning af det uddannede personale.