Golf regntøj

1 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
S
L
KønVis liste
Mænd
(1)
Pris
DKK 1,600
DKK 1,600
MærkerVis liste
Peak Performance
(1)
FarverVis liste
Sort
(1)
BæredygtighedVis liste
Mindre kemi
(1)
Sortering
20%Bæredygtighed
Peak Performance Velox Golfregnjakke Herre
Peak Performance
DKK 2,000
DKK 1,600
Viser 1 af 1 produkter

Golf regntøj giver optimale betingelser på golfbanen

Det danske vejr viser sig desværre ikke altid fra sin bedste side, og derfor er golf regntøj for de flestes vedkommende et absolut "must have". Med det helt rigtige golf regntøj vil regn nemlig ikke være et problem for dig på golfbanen. Det essentielle ved dit nye golf regntøj er, at det ikke begrænser dit spil, så du kan få det mest optimale ud af dine slag. Derfor skal du have optimal bevægelighed og føle god komfort med den bedste kvalitet. Til at fuldende regnsættet findes der regntætte hatte, så du undgår regn i ansigtet og holder hovedet tørt.

Golf regnjakker

Golf regntøj i form af regnjakker findes både til damer og herrer. En golf regnjakke er ikke blot en regnjakke - men et avanceret stykke golf regntøj, der giver dig en optimal komfort på golfbanen. Golf regnjakker i god kvalitet kan klare et højt vandsøjletryk og oftest er de ydermere forsynet med vandtætte lynlåse, der sikrer, at du holdes helt tør igennem dagen. Det er desuden en fordel at vælge en model, hvor foret indeholder elastan, da det er et yderst strækbart materiale, som tilbyder dig større bevægelsesfrihed. Modeller med justerbare elastikker sikrer en perfekt pasform, da du kan regulere dem, så golf regnjakken passer perfekt til netop dig og dine behov.

Golf regnbukser

Når du kigger efter nyt golf regntøj i form af regnbukser, er et let og strækbart materiale igen vigtigt. På den måde får du optimal bevægelsesfrihed på banen. Derudover skal du sørge for, at de er åndbare, så du ikke føler dig indelukket. De fleste regnbukser er fremstillet i meget lette materialer, der gør dem behagelige at have på og nemme at pakke i golftasken, når du ikke har brug for dem.

Vigtigste elementer ved golf regntøj

  • Vandtæt
  • Åndbart
  • Strækbare materialer i foret
  • Lette materialer så du opnår optimal bevægelsesfrihed
  • Vandtætte lynlåse
  • Justerbart, så du opnår perfekt pasform

Køb golf regntøj i den bedste kvalitet

Køb dit nye kvalitets golf regntøj her på siden, så du effektivt holdes tør hele dagen på golfbanen. Sættet kan ikke kun bruges på golfbanen, men også på cyklen eller til andre aktiviteter i hverdagen. Golf regntøj beskytter også effektivt mod vinden og kan derfor også bruges på meget blæsende dage. Få hurtig levering, når du bestiller hos SPORT 24 - du kan altid bytte nemt i de fysiske SPORT 24 butikker, hvor du også får fremragende hjælp af det professionelle personale. Med et nyt sæt kvalitets golf regntøj bliver du helt klar til at komme på golfbanen - selv når vejret svigter.