Golf polo

23 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 23 af 23 produkter

Klassisk golf polo til golfbanen

Golf poloen er en klassiker for både damer og herrer på golfbanen. Med golf poloens korte ærmer og ofte svedtransporterende materialer er den perfekt til en solrig dag. Leder du efter den helt rette golf polo, kan du finde et stort udvalg i den bedste kvalitet her på siden - i både farverige og neutrale nuancer. En stilren klassisk golf polo kan både bruges på og uden for golfbanen.

De bedste materialer - giver dig størst bevægelsesfrihed

Den klassiske golf polo er oftest fremstillet i et let og svedtransporterende materiale, som giver dig stor bevægelsesfrihed, og gør det nemmere for dig at komme af med sveden. Polyester er et slidstærkt materiale, der oftest bruges til golf poloer. Vil du gerne have en model, der er tætsiddende, kan det være fordelagtigt at vælge en model med elastan eller spandex. Elastan og spandex er meget strækbare materialer, og giver dig derved mere frihed i dine slag. Du kan dermed koncentrere dig fuldt ud om at nedbringe dit handicap og ikke bekymre dig om tøjet. Bomuld anvendes også til golf poloer og har den fordel, at det er et meget blødt og komfortabelt materiale.

Pasformen

  • Stramtsiddende
    Fordelen er, at sveden nemmere fordamper væk fra kroppen. Vælg materialer, der indeholder elastan eller spandex for optimal bevægelsesfrihed.
  • Normal
    Fordelen er, at du får en afslappet pasform, med en god følelse af komfort og bevægelsesfrihed. Modellerne kan både være fremstillet i polyester og bomuld.

Stort udvalg af kvalitets golf poloer hos SPORT 24

Golf polo er den mest brugte model af både mandlige og kvindelige professionelle golfspillere. Du får optimal komfort hele dagen på golfbanen med den bedste kvalitet - du finder et stort udvalg lige her på siden. Bestil online og få hurtig levering samt bytteservice i alle de fysiske SPORT 24 butikker. Du er også meget velkommen til at besøge en af de fysiske SPORT 24 butikker, hvor der altid står et professionelt personale klar til at hjælpe dig med dit køb. Bestil din nye golf polo og kom til at ligne en professionel på golfbanen.