Nike sweatshirts

23 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 23 af 23 produkter

Nike sweatshirts til hele familien

Her på siden finder du et spændende udvalg af lækre Nike sweatshirts til hele familien. Den typiske Nike sweatshirt er designet med en rund halsudskæring, lange ærmer og ribafslutning i bunden og ved håndleddene. Det sikrer et klassisk og sporty look, som egner sig til både fritid og almindelig hverdagsbrug. Med en af de smarte sweatshirts fra Nike er du desuden garanteret en fremragende komfort, som holder kroppen godt tilpas dagen igennem.

Lækre Nike sweatshirts med høj komfort

En klassisk Nike sweatshirt er fremstillet i en blanding af bomuld og polyester, hvilket sørger for en fantastisk komfort med en opkradset inderside, der gør den blød og varmende. Derudover finder du lettere modeller, som ikke er opkradset på indersiden, hvilket indbyder til en mere aktiv hverdag eller decideret træning. Disse modeller er ofte fremstillet uden bomuld for at sikre en god svedtransporterende effekt, når du er aktiv.

Hurtig og sikker levering af din nye Nike sweatshirt

Hos SPORT 24 finder du både ensfarvede og meget klassiske Nike sweatshirts samt mere spraglede eller grafiske modeller. Det giver gode muligheder for at finde en ny favorit, som passer lige præcis i din smag. Gå på jagt i vores spændende sortiment og vælg den Nike sweatshirt, som du synes allerbedst om. Du får leveret dine varer efter blot 1-2 hverdage, når du handler online hos SPORT 24. Derudover har du hele 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i din lokale SPORT 24 butik. Husk også at du som klubmedlem blandt andet optjener bonus på dine køb samt får fri fragt og retur. Du kan oprette dig som klubmedlem lige her.