Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Nike sneakers

85 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 85 produkter

Nike sneakers med den velkendte swoosh

Nike har igennem årene designet et utal af fantastiske sneakers, der hver især har et helt særlige look. Tilsammen danner historien om Nikes sneakers en skøn og farvestrålende mosaik som emmer af eminent balance mellem mindeværdige retromodeller og futuristiske sneaks med glamourøse detaljer, der booster din selvtillid, og øger følelsen af overskud. Fælles for de mange formidable Nike sneakers er Swooshen - det verdenskendte Nike logo som skoene bærer på siden, og som et royalt stempel kaster glans og ære over dine sneakers.

Cortez blev de første Nike sneakers i 1972

Med den græske sejrsgudinde i tankerne har Nikes designere gennem tiden formået at begejstre og henrykke en hel verden af sneakers entusiaster. De første Nike sneakers så dagens lys i 1972, da Nike Cortez blev lanceret til OL i München. Skoen blev oprindeligt brugt som løbesko, men er siden blevet et ikon indenfor klassiske Nike sneakers. Da Tom Hanks i filmen Forrest Gump fra 1994 løber USA tyndt, er det netop i et par Nike Cortez.

Nikes sneakers succes er ikke blevet mindre siden den første model – tværtimod! Nike er gang på gang lykkedes med at revolutionere og genopfinde sig selv i bestræbelserne på at designe de ultimative sneakers. Udtryk og tendenser er skiftet undervejs; nogle er vendt tilbage for at indgå i nye sammenhænge, hvilket konstant er med til at udvikle Nike sneakers. Derved kan du sæson efter sæson hoppe i et par nye og spændende sneakers fra Nike.

Nike sneakers

Forbud hjalp succesen på vej

En af de største sneaker succeser fra Nike er uden tvivl den ikoniske Nike Air Jordan 1. Den første udgave blev designet i Chicago Bulls farverne sort og rød og båret af den legendariske basketballspiller Michael Jordan. Skoenes farver var imod NBA’s farveregler og de blev derfor forbudt at spille i. Michael Jordan bar alligevel skoene og fik derfor en bøde på 5.000 dollars, hver gang han gik på banen. Dette fungerede som en fantastisk reklame og skoene fik masser af omtale – og blev en dundrende succes.   

Nike sneakers tilbyder høj komfort og cool look

Når du ifører dig et par Nike sneakers, får du både høj komfort og et super cool hverdagslook. Skoene er typisk lette og forsynet med en støddæmpende sål, der passer perfekt til hverdagens mange gøremål. Overdelen kan enten være udført i skind, kunstlæder eller forskellige former for tekstiler, der hver især tilfører dine Nike sneakers et forskelligt udtryk. En kæphest for Nike har altid været den gode pasform, som er en grundsten i deres mange forskellige sneakers. Med et par Nike sneakers på fødderne er du således sikret en fantastisk hverdagskomfort og et super smart look – uanset om du vælger en nedtonet eller mere iøjnefaldende model.

Stort udvalg af Nike sneakers på SPORT24.DK

Hos SPORT 24 er vi stolte over altid at kunne vise et stort og flot udvalg af de nyeste og mest populære Nike sneakers på markedet. Du finder både Nike sneakers til damer og herrer – alle med en velsiddende pasform og masser af cool streetstil. Du kan altså roligt peppe dit outfit op med et par nye Nike sneakers her fra webshoppen. Når du handler online på SPORT24.DK, får du leveret indenfor kun 1-2 hverdage, så du straks kan komme ud og flashe dit nye look.

Herunder kan du finde mere inspiration til at vælge dine nye Nike sneakers og sammensætte en cool hverdagsstil fra top til tå.

Nike Free

Nike SB

Nike Air Max

Nike Zoom

Nike Tanjun

Nike Flex

Nike React

Nike modesko

Nike sneakers til dame

Nike sneakers til herre

Nike sneakers til børn