Nike Pro Warm

51 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 51 produkter

Nike Pro Warm, Nike Therma eller Nike Hyperwarm

På denne side finder du et bredt udvalg af forskelligt træningstøj med betegnelserne Nike Pro Warm, Nike Therma og Nike Hyperwarm. Fælles for dem alle er et særligt fokus på varmende og isolerende egenskaber, der egner sig perfekt til udendørstræning under kølige eller kolde forhold. Du finder blandt andet træningstrøjer, bukser, tights og handsker, der ved hjælp af enten Nike Pro Warm, Nike Therma eller Nike Hyperwarm teknologierne effektivt hjælper med at holde dig varm og komfortabel på de kolde træningsdage. Se udvalget her på siden og bestil i dag – så sender vi lynhurtigt din ordre afsted i din retning.

Tre teknologier med fokus på varme

Produkterne i sortimentet her på siden er fremstillet i funktionelle materialer og forsynet med en af følgende teknologier:

  • Nike Therma – hjælper med at styre kroppens naturlige temperatur, så du holdes varm
  • Nike Pro Warm – giver en særlig god isolering mod kulde samt en støttende pasform
  • Nike Hyperwarm – kombinerer høj svedtransport og varmeisolation med målrettet ventilation

Uanset om du vælger et produkt med Nike Therma, Nike Pro Warm eller Nike Hyperwarm, er du altså sikret en behagelig varme, når du bevæger dig ud for at træne i vinterhalvåret. At du så også får et smart og velsiddende design samt gode åndbare egenskaber, som er med til at sørge for optimal komfort, er bare en ekstra bonus.

Køb trygt dit nye Nike Warm produkt online hos SPORT 24

Når du har bestemt dig for et af produkterne her på siden og valgt om det skal være med Nike Therma, Nike Pro Warm eller Nike Hyperwarm teknologi, kan du roligt lægge din ordre her på SPORT24.DK. Vi afsender dine varer i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt og sikkert får leveret din pakke. Vi giver dig 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i din nærmeste SPORT 24 butik.

Husk også at du som klubmedlem får masser af spændende fordele. Du kan læse meget mere om Klub SPORT 24 kundeklubben og tilmelde dig her.