Nike Pro træningstøj

127 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 127 produkter

Nike Pro træningstøj er smart og funktionelt

Nike Pro træningstøj er til dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten i dit outfit, når du træner. Kollektionen består af træningstøj af højeste kvalitet og funktionalitet med en fremragende komfort. Designet til high performance er Nike Pro træningstøj til dig, der yder dit bedste træning efter træning.

Din krop fortjener det bedste, når den præsterer tilfredsstillende gang på gang. Nike Pro træningstøj støtter din krop og hjælper dig med at nå dine mål.  

Performancelag fra inderst til yderst

Nike Pro træningstøj er designet til at give dig de bedste betingelser under træningen. Fra inderst til yderst bliver du klædt på i træningstøj, der er:

  • Fleksibelt
  • Svedtransporterende
  • Termisk regulerende

Uanset hvor og hvornår du træner, vil du opleve en fantastisk velvære; du opretholder den optimale kropstemperatur, forbliver tør og kan bevæge dig frit.

Nike Pro træningstøj er en bred kollektion, der dækker alt fra undertøj til inder-, mellem- og ydrelag både til herrer og damer. Tøjet er fremstillet af de bedste materialer, der egner sig perfekt til højintensitets træning. Svedtransporten er eminent. Du kan løbe, hoppe, springe og løfte uden at føle dig våd og klam af sved og fugt.

Sammensæt dit Nike Pro træningstøj

Der findes et stort udvalg af Nike Pro træningstøj. Find det træningstøj, der får dig til at præstere bedst muligt. Nike Pro træningstøj er altid designet i et stilrent look, som klæder de fleste og matcher stort set alt andet fitness tøj og - sko. Når du køber Nike Pro træningstøj, får du altid:

  • En tætsiddende pasform
  • Et stilrent look
  • Fleksible materialer
  • En holdbar kvalitet

Hos SPORT 24 klæder vi dig på i Nike Pro træningstøj, som kan være behageligt at have på både før, under og efter din træning. En stor del af kollektionen er designet med kompression, som stimulerer blodcirkulationen og støtter musklerne for at sikre den optimale præstation og restitution. Gør din krop en tjeneste: Træn i Nike Pro træningstøj. Vi hjælper dig med det rette outfit.