Nike fodbolde

1 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 1 af 1 produkter

Lækre Nike fodbolde der giver øget spilleglæde

Her på siden finder du vores udvalg af flotte Nike fodbolde i høj kvalitet. Nike producerer fodbolde med stor dedikation og masser af kærlighed til fodboldsporten. Med Nike er du således garanteret en fodbold, der lever op til dine krav på fodboldbanen og som giver øget spilleglæde – uanset hvilket niveau du spiller på. Nike har gennem tiden designet revolutionerende fodbolde og finder konstant nye måder at forbedre designet og tilføre boldene bedre egenskaber med nye teknologier.

Ligaer, klubber og spillere elsker Nike fodbolde

Vores sortiment af Nike fodbolde bugner af både farverige og meget synlige modeller samt mere klassiske bolde med enkle farver og et flot retrolook. Sortimentet byder også på fodbolde med klublogoer fra store klubber som eksempelvis FC Barcelona og Paris Saint-Germain. Du finder også Nike fodbolde med Cristiano Ronaldos CR7 logo og Neymar JRs NJR logo. Derudover er Nike leverandør af fodbolden, der spilles med i den engelske Premier League, hvilket kraftigt understreger hvilken kvalitet Nike laver fodbolde i. Både denne topfodbold og de billigere replica-udgaver finder du naturligvis også i sortimentet af Nike fodbolde her på shoppen.

Teknologier der gør en forskel

Nike fodbolde kommer i flere forskellige prisklasser, så alle kan være med. De billigste Nike fodbolde er fremstillet i en god kvalitet, der passer perfekt til træning, leg og hyggekampe i baghaven eller i parken. De dyrere bolde er naturligvis udført i en bedre kvalitet i forhold til materialer og teknologier, hvilket gør dem ideelle til både kampe og træning på højt niveau. De bedste fodbolde fra Nike er typisk fremstillet med en række smarte teknologier, der er med til at øge kontrollen og følingen med bolden. Her kan du se et udpluk af de vigtigste teknologier:

  • Aerowtrac - riller og mikro teksturer, der forbedrer boldflugten og giver et optimalt touch
  • All Conditions Control (ACC) - forbedrer boldkontrollen, uanset hvilke vilkår du spiller under
  • 3D blæk variationer i teksturerne giver god boldkontrol ved både tørre og våde vejrforhold
  • 4 panels design der giver et større sweetspot og renere sparkeflade
  • Funktionel latexblære, der bedre holder på luften og formen end traditionelle gummiblærer

Med disse teknologier er du sikret en fodbold, der til fulde lever op til dine egne krav og typisk også er FIFA Quality Pro godkendt.

Mange forskellige typer Nike fodbolde

Er du interesseret i at løbe på banen med en lækker Nike fodbold foran dig, er du kommet til det helt rette sted. Hos SPORT 24 er vi stolte over at kunne præsentere et stort og spændende udvalg af Nike fodbolde i alle prisklasser. Her på siden kan du både finde almindelige fodbolde i størrelse 3, 4 og 5 samt minifodbolde, futsal bolde og street fodbolde. Fælles for dem alle er det let genkendelige Nike design og grafik, der er med til at blåstemple den høje kvalitet, der går igen hver gang, du får en Nike fodbold for dine fødder.

Hurtig levering – føl magien efter et par dage

Hos SPORT 24 leverer vi hurtigt og sikkert din nye Nike fodbold, så du efter blot et par dage kan komme på banen og føle magien mellem dig og bolden. Fortryder du dit køb, inden du tager bolden i brug, har du hele 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker.

Rigtig god fornøjelse med din nye Nike fodbold!