✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 35%
  Puma Smash v2 Fur Mid Velcro Sneakers Børn
  Puma Puma Smash v2 Fur Mid Velcro Sneakers Børn
  500 DKK 325 DKK
 2. New Balance 452 Sneakers Dame
  New Balance New Balance 452 Sneakers Dame
  650 DKK
 3. 50%
  Puma Benny Sneakers
  Puma Puma Benny Sneakers
  500 DKK 250 DKK
 4. 35%
  Puma Smash v2 Fur Mid Velcro Sneakers Børn
  Puma Puma Smash v2 Fur Mid Velcro Sneakers Børn
  500 DKK 325 DKK
 5. 42%
  Puma Smash v2 Fur Mid Sneakers Børn
  Puma Puma Smash v2 Fur Mid Sneakers Børn
  600 DKK 350 DKK
 6. 33%
  hummel Crosslite Dot 4 Velcro Sneakers Børn
  hummel hummel Crosslite Dot 4 Velcro Sneakers Børn
  450 DKK 300 DKK

Sneakers

(478 produkter)

Med de rigtige sneakers kan du kombinere en blød hverdagskomfort med god stil

Sneakers er bløde og behagelige sko med et frisk design, der pepper dit hverdagsoutfit flot op. Skoene er ud over den klassiske gummisål forsynet med en komfortabel pasform, der gør dem perfekte til mange timers brug hver dag.

List dig afsted på gummisåler

Skoene i denne kategori fik i sin tid navnet sneakers, som kommer fra det engelske ord sneak - fordi man med de bløde gummisåler kunne snige sig næsten lydløst omkring. Mange af nutidens smarte sneakers er nye opdateringer af datidens klassiske sportssko, hvilket giver dem et flot, sporty look, der passer perfekt til nutidens modetrends.

Ifør dig sneakers der passer til dit humør

Sneakers fås både med lavt og højt skaft, så får præcis det udtryk, du ønsker den pågældende dag. Herudover findes de smarte sneakers i et hav af forskellige farver og designs, så du altid har et par, der passer til dagens temperament og humør. De fleste sneaks er typisk forsynet med snørebånd, men der findes også en lang række modeller med velcrolukning - både til børn og voksne. Overdelen er ofte designet i en blanding af skind og syntetisk materiale, der tilsammen giver en god støtte og høj åndbarhed.

Giv din stil kant og skil dig ud

Med de mange forskellige sneakers at vælge imellem, er der både modeller, der passer til et smart, stilet outfit og til når du bare skal hygge dig og slappe af. Sneaks er med til at give din stil kant og er en cool måde at skille dig ud fra mængden på.

Shop sneaks online nu

Her på webshoppen finder du et stort og bredt udvalg af super seje sneakers til både børn og voksne. Så uanset om du ønsker masser af farver og fart over feltet eller du mere er til den minimalistiske stil, er dette stedet at finde dine næste sneaks. Tjek de mange lækre sneakers ud her på shoppen lige nu eller besøg en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.

Få inspiration i nogle af vores mest populære kategorier, når du skal købe nye modesko - enten til dig selv eller til resten af familien.

Søger du i stedet masser af luft til dine fødder, anbefaler vi, at du tager et kig på vores mange lækre sandaler.