✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 36%
  Salomon Outsnap CSWP Vandrestøvler Herre
  SALOMON Salomon Outsnap CSWP Vandrestøvler Herre
  1.100 DKK 700 DKK
 2. 50%
  Mols Petanu Vandrestøvler Herre
  MOLS Mols Petanu Vandrestøvler Herre
  1.000 DKK 500 DKK
 3. Ecco Exostrike Støvler Herre
  Ecco Ecco Exostrike Støvler Herre
  1.400 DKK
 4. 43%
  Salomon Daintree GTX Vandrestøvler Herre
  SALOMON Salomon Daintree GTX Vandrestøvler Herre
  1.400 DKK 800 DKK
 5. 50%
  Mols Javanes WP Vinterstøvler Herre
  MOLS Mols Javanes WP Vinterstøvler Herre
  1.000 DKK 500 DKK
 6. Ecco Exostrike Støvler Herre
  Ecco Ecco Exostrike Støvler Herre
  1.400 DKK

Vinterstøvler til mænd

(51 produkter)

Stort udvalg af funktionelle vinterstøvler til herrer

Under de kolde vintre i Danmark, er det essentielt at have det rigtige fodtøj. Hos SPORT 24 finder du altid et stort udvalg af flotte og funktionelle herre vinterstøvler, som kan holde dine fødder varme og tørre i den kolde tid. De praktiske vinterstøvler til herrer har mange funktioner, men de behøver nødvendigvis ikke være klodsede af den grund! Du finder et godt udvalg af herre vinterstøvler i et væld af smarte designs med forskellige, praktiske funktioner til enhver smag.

Funktionelle og velsiddende vinterstøvler til herrer

Det er yderst vigtigt, at vinterens fodtøj er vandtæt. Størstedelen af vores herre vinterstøvler her i sortimentet har en vandtæt og åndbar membran. Det gør, at dine fødder holdes tørre og komfortable. De funktionelle vinterstøvler er ofte designet med ekstra slidstærke paneler ved hæl og tæer, hvilket gør dem holdbare til al slags vejr. Det slidstærke gummi under fodtøjet giver derudover optimalt fodfæste under alle vejrforhold. Vinterstøvlerne er bløde og er fremstillet med et isolerende for, så dine fødder kan holde sig varme. De praktiske støvler er ofte fremstillet med snørelukning, der giver mulighed for at tilpasse dem til dine fødder. Det giver optimal komfort og støtte til dine fødder.

Køb flotte og velsiddende vinterstøvler hos SPORT 24

Her på webshoppen finder du et stort og spændende udvalg af lækre vinterstøvler til herrer - alle fremstillet med fokus på funktionalitet! Du kan med fordel klikke ind under de forskellige produktbeskrivelser og læse mere om de forskellige funktioner for at finde det par vinterstøvler, der passer til netop dig. Bestil dine nye vinterstøvler lige her på SPORT24.DK og slip for våde og kolde fødder under vinteren. Du får god kvalitet, hurtig levering og hele 365 dages returret.