✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Shop efter kategori

Mest populære produkter

 1. 50%
  Endurance Glasly Træningshandsker
  Endurance Endurance Glasly Træningshandsker
  300 DKK 150 DKK
 2. Nike Premium Træningshandsker Herre
  Nike Nike Premium Træningshandsker Herre
  300 DKK
 3. 50%
  Endurance Garlieston Training Glove
  Endurance Endurance Garlieston Training Glove
  400 DKK 200 DKK
 4. Nike Fundamental Training Glove Herre
  Nike Nike Fundamental Training Glove Herre
  300 DKK

Træningshandsker til mænd

(4 produkter)

Beskyt håndfladerne med træningshandsker til mænd

Dine træningshandsker skal både beskytte dine håndflader og sørge for et bedre greb, når du træner med håndvægte eller maskiner i fitnesscenteret. Træningshandsker til mænd er fremstillet i slidstærke materialer og er designet med en pasform, der sikrer god bevægelsesfrihed og maksimal kontrol. Her på siden finder du et godt udvalg af lækre og velsiddende træningshandsker til mænd, så du kan få maksimalt ud af styrketræningen.

Få optimal kontrol med de tunge vægte

Hård træning med vægte og ved maskinerne i motionscenteret giver svedige hænder, så det kan være svært at holde ordentlig fast. For at opnå den bedste kontrol er et godt greb af afgørende betydning. Et par træningshandsker til mænd giver dig dette greb og er derfor det oplagte valg, hvis du ønsker at have fuld kontrol med de tunge håndvægte. Et par gode træningshandsker til mænd er altså en stor hjælp i forhold til at få det maksimale udbytte af anstrengelserne i træningslokalet.

Gå ikke på kompromis med komfort og bevægelsesfrihed

Træningshandsker til mænd er typisk designet uden fingre og med en tætsiddende pasform, der giver dig den nødvendige bevægelsesfrihed, så du ikke føler dig hæmmet under træningen. Træningshandskernes lette materialer er slidstærke og tilbyder samtidig gode åndbare og svedtransporterende kvaliteter, så komforten er helt i top. Træningshandsker til mænd tilbyder således høj beskyttelse og et godt greb uden at gå på kompromis med komfort og bevægelsesfrihed.

Godt udvalg og hurtig levering på SPORT24.DK

Hos SPORT 24 finder du altid et godt udvalg af velsiddende og beskyttende træningshandsker til mænd, så du kan træne med høj komfort og et optimalt greb. Leveringen - når du handler online her på SPORT24.DK - er lynhurtig og efter blot 1-2 hverdage, kan du trække dine nye træningshandsker på hænderne og øge komforten under træningen. Vi tilbyder 365 dages returret og bytter naturligvis også med et smil i vores fysiske SPORT 24 butikker.